INSIG
Image default
Woningen

De trend van PVC-visgraat vloeren

De realiteit is dat het visgraatpatroon al enkele jaren aan een opmars bezig is. Het is ongetwijfeld een van de favoriete toepassing alternatieven voor mensen die ruimtes ontwerpen vanwege zijn veelzijdigheid. We hebben het over een oplossing die zowel in een moderne als in een traditionele omgeving werkt. Het is mogelijk om de tijdloze stijl van de toepassing in visgraat te combineren met de duurzaamheid en sterkte kwaliteiten Visgraat PVC vloeren. Visgraat vloeren worden nu een trend in moderne huizen vanwege de impact die het heeft op het ontwerp van de hele ruimte.

Hoe ziet een visgraatpatroon eruit?

Een klassieke en populaire optie. De Herringbone-stijl is een vorm van de parketvloer met een eeuwenlange geschiedenis. Herkenbaar aan een opstelling van rechthoeken die bekend staan ​​om hun vermeende gelijkenis met de botten van een vis zoals een haring. Het iconische Herringbone-ontwerp is geïnspireerd op de natuur en zal zeker een statement maken wanneer het wordt geplaatst. Visgraat is niet nieuw in de wereld van vloerdesign. Ze worden al vele jaren gebruikt, maar zijn nu pas gemoderniseerd. Er zijn veel materiaalkeuzes zoals hout of PVC waarmee u een visgraatvloer kunt maken. Zorg ervoor dat u uw eigendom onderzoekt om te weten welk soort materiaal het beste is voor uw visgraatvloer. Zorg ervoor dat u een professional in vloerontwerpen raadpleegt om te weten of een visgraat vloer geschikt is voor uw ruimte. Denk eraan om alleen materialen van hoge kwaliteit te gebruiken.

Visgraatvloer leggen voor in huis

Herkenbaar aan een patroon van rechthoeken die worden herkend vanwege hun vermeende gelijkenis met visgraten zoals visgraten. Het beroemde Herringbone-patroon is geïnspireerd op de natuur en zal zeker een statement maken, waar het ook wordt gebruikt. Een visgraatvloer laat elke ruimte groter lijken, vooral kleine of smalle gebieden zoals gangen vanwege het patroon. Dit type vloer is een geweldige ruimte verbeteraar die bij elke kamer renovatie in overweging moet worden genomen. Het kiezen van een lichter gekleurde visgraat van afium kan donkere interieurs er helderder uit laten zien. Het maakt het ook ruimer, wat altijd een pluspunt is. Visgraat vloeren kunnen vanwege zijn veelzijdigheid in vrijwel elke ruimte in uw huis worden gebruikt. Het enige gebied waar u onze opvallende visgraat niet moet installeren, is uw badkamer, omdat deze niet waterbestendig is. Moderne visgraat vloeren zorgen voor een verbluffend realisme en blijven tegelijkertijd zeer praktisch en relatief onderhoudsvriendelijk. Uw vloer onderhouden is eenvoudig met al onze kant-en-klare nazorg oplossingen.