INSIG
Image default
Electronica en Computers

Transportmanagementsoftware inzetten voor bezorging van bestellingen

Om de goederen of producten uit uw webshop juist af te leveren bij uw klanten, gebruikt u de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch. Dit verzendsysteem regelt een zorgeloos transport van goederen, waardoor uw klanten altijd profiteren van adequate levering. U wilt dat uw dienstverlening bekend staat als betrouwbaar en dat klanten kunnen rekenen op duidelijkheid over wanneer een bestelling geleverd zal worden. Drukke tijden vragen om duidelijke communicatie over hoe en wanneer een bestelling verwacht kan worden. Het is dan ook belangrijk dat u meerdere opties kunt aanbieden zodat uw klanten zelf kunnen bepalen hoe de levering plaatsvindt.

Regie behouden over transportproces

Met de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch behoudt u de regie over het transportproces. Hiermee zet u namelijk een geavanceerde keten aan logistiek verloop in werking, waardoor alle verschillende componenten binnen het transport op de hoogte worden gesteld van de levering. De klant kan immers zelf kiezen op welke dag en binnen welk tijdvak een levering kan worden langsgebracht. Wanneer dit het handigst is voor de klant, wordt een pakketje bezorgd. Bovendien kan een klant zelf aangeven op welke locatie de bestelling kan worden bezorgd. Dit kan bij de klant thuis zijn of op het werk, maar het is ook mogelijk om aan te geven dat een pakketje bij de buren kan worden afgegeven. Dit zijn allerlei mogelijkheden die uw klant tevreden houden over uw bezorgingsproces.

Spoedbezorging voor tevreden levering

Naast diverse tijdvakken waarop een levering kan worden geleverd, is het tevens mogelijk om uw klanten de optie te bieden voor een spoedbezorging. Door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch kan ook dit als aanvullende mogelijkheid worden aangeboden. Het systeem verleent automatisch de juiste informatie aan alle betrokken componenten waardoor de levering moeiteloos tot stand komt en uw klanten tevreden zijn over uw dienstverlening. Deze verzendsoftware maakt het mogelijk om vertrouwen op te bouwen waardoor vaker een bestelling zal volgen.