INSIG
Image default
Aanbiedingen

Drie manieren hoe jij je tuin eigen kan maken!

Je tuin is een heerlijke plek om tot rust te kunnen komen, vooral bij lekker weer. Het is jou misschien al gelukt om de tuin mooi in te richten, maar misschien is het goed om je af te vragen of jijzelf wel naar voren komt in je tuin. Als dit niet het geval is, kan deze blog een goed hulpmiddel zijn. Wij zullen drie manieren uitlichten hoe jij jezelf naar voren kan laten komen in je tuin!

  1. Verwerk je hobby

Dit is niet mogelijk met elke hobby, maar de meeste hobby’s kan je goed verwerken in je tuin. Dit kan je doen door het interieur van je tuin erop aan te passen. Ben jij gek op voetbal? Zorg ervoor dat er altijd een bal aanwezig is in je tuin. Daarnaast kan je misschien ook een goaltje plaatsen; ook leuk voor de kinderen. Ben jij meer van het wielrennen? Het kan enorm leuk staan als jij een wielrenfiets aan de muur van je huis hangt. Dit zijn slechts voordelen, maar op deze manier kan jij bijna elke hobby verwerken in je tuin. Hiermee breng jij een deeltje van jezelf aan in je tuin. 

  1. Plaats foto’s

Als jij trots bent op je familie, kan het leuk zijn om een paar foto’s van jou en je familie in je tuin te verwerken. Dit kan je doen door ze te laten printen op een zogeheten tuinposter. Deze kan je makkelijk op verschillende plekken in de tuin ophangen. Dit hoeft trouwens niet per sé een foto van je familie te zijn: je kan hier letterlijk alles op plaatsen wat je zelf wilt. Een zelfgemaakte foto die je bijvoorbeeld op vakantie hebt genomen, straalt ook al veel persoonlijkheid uit.

  1. Schilder op de plantenbakken

Ga lekker creatief aan de slag, en schilder op de plantenbakken! Je kan hier jezelf helemaal mee uitleven. Het maakt niet uit wat je uiteindelijk schildert: het straalt sowieso een deel van jou uit. Je moet wel opletten dat je schildert in kleuren die verder ook in jouw tuin passen, dan matcht het namelijk mooi met jouw tuininterieur. Voor de juiste plantenbakken, raden wij de plantenbakken van Tuinvoordeel.com aan. Dit zijn prachtige plantenbakken, die jouw tuin zullen doen schitteren.

https://www.tuinvoordeel.eu/