INSIG
Image default
Electronica en Computers

Vacature backend developer

Een backend developer is verantwoordelijk voor de server-kant van webapplicaties. Zij zijn verantwoordelijk voor de logica en de database-interacties en zorgen ervoor dat de front-end van de applicatie goed werkt. Een backend developer werkt vaak nauw samen met een front-end developer om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de webapplicatie goed werken.

Ben jij, als backend developer, opzoek naar een nieuwe uitdagende baan die jou verantwoordelijk maakt voor de server-side van onze webapplicaties? Je werkt samen met de front-end ontwikkelaars en ontwerpers om ervoor te zorgen dat de applicatie aan alle noodzakelijke eisen voldoet.

De ideale kandidaat moet ervaring hebben met Node.js, Express en MongoDB. Ze moeten ook vertrouwd zijn met HTML, CSS en JavaScript.

Verantwoordelijkheden:
– Ontwerpen en ontwikkelen van API’s
– Integreren met diensten van derden
– Beheren van databases
– Eenheidstests schrijven
– Prestaties optimaliseren

Eisen:
– Node.js
– Express
– MongoDB
– HTML
– CSS
– JavaScript

 

Salaris van een backend developer

Het gemiddelde salaris voor een backend ontwikkelaar is $85.000 per jaar.

 

Conclusie

Als je geïnteresseerd bent om backend ontwikkelaar te worden, dan moet je onderzoeken welke vaardigheden vereist zijn en kijken of je hebt wat nodig is om succesvol te zijn in deze rol. Het gemiddelde salaris voor een backend ontwikkelaar is $85.000 per jaar, dus het is zeker een carrière die het overwegen waard is als je over de juiste vaardigheden beschikt. Ictvacatures.me helpt ICT professionals met succes aan een droombaanmatchen alleen ICT vacatures vanuit de leukste werkgevers die bij JOU passen. Begin aan je reis naar de droom-werkplek die precies voldoet aan jouw ideaalplaatje. Bedankt voor het lezen!

https://www.ictvacatures.me/back-end-developer-vacature/