INSIG
Image default
Bedrijven

Radiatorfolie

Achter radiatoren verdwijnt veel warmte, omdat hier het temperatuurverschil met buiten het hoogst is. Wil je voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie een goede oplossing. 

 

Wat is radiatorfolie?

Radiatorfolie is een dunne metalen plaat die achter radiatoren geplaatst wordt om de warmte terug in de kamer te weerkaatsen. Radiatorfolie weerkaatst tot 97% van de warmte die anders via de muren verloren zou gaan, waardoor het een effectieve manier is om de efficiëntie van je verwarmingssysteem te verbeteren. Radiatorfolie is gemakkelijk te installeren en kan een groot verschil maken in hoe efficiënt je woning verwarmd wordt.

 

Waarom radiatorfolie gebruiken?

Radiatorfolie is dus een effectieve manier om het rendement van je woningverwarming te verbeteren. Door tot 97% van de warmte terug te kaatsen die anders verloren zou gaan, kan radiatorfolie je helpen geld te besparen op je energierekeningen.

 

Hoe installeer ik radiatorfolie?

Radiatorfolie installeren is eenvoudig! Knip de folie gewoon op maat, pel de achterkant eraf, en plak hem op de muur achter je radiator. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voordat je de folie aanbrengt, en wees er zeker van dat je eventuele luchtbellen of rimpels glad strijkt. Als de folie eenmaal op zijn plaats zit, ben je klaar om van een efficiëntere verwarming in je huis te gaan genieten.

 

Waar kan ik radiatorfolie kopen?

Radiatorfolie is verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten maar ook bij Bespaarbazaar. Bij het winkelen voor radiatorfolie moet je zeker zoeken naar een product dat gemakkelijk te installeren is en dat met garantie geleverd wordt, zoals bij Bespaarbazaar. Radiatorfolie is een gemakkelijke en betaalbare manier om de efficiëntie van je huis verwarmingssysteem te verbeteren, dus het is een prima investering voor elke huiseigenaar.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van radiatorfolie?

Radiatorfolie:

  1. Weerkaatst tot 97% van de warmte terug in de kamer

  2. Helpt het rendement van je woningverwarming te verbeteren

  3. Gemakkelijk te installeren

  4. Betaalbare manier om het verwarmingsrendement van je huis te verbeteren

 

Radiatorfolie is een gemakkelijke en betaalbare manier om de efficiëntie van je woningverwarming te verbeteren. Door tot 97% van de warmte terug te kaatsen die anders verloren zou gaan, kan radiatorfolie je helpen geld te besparen op je energierekeningen. Radiatorfolie is eenvoudig te installeren en kan een groot verschil maken in hoe efficiënt je huis verwarmd wordt. Als je een manier zoekt om de efficiëntie van je woningverwarming te verbeteren, is radiatorfolie een goede optie.

 

https://bespaarbazaar.nl/product-categorie/gas-besparen/radiatorfolie