INSIG
Image default
Verbouwen

Ontdek de mogelijkheden voor een vergunningsvrije dakkapel van deze specialist

Aan het plaatsen van een dakkapel zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een vergunning nodig wanneer u de dakkapel aan de voorzijde van uw pand of aan delen die aan de straat grenzen wilt laten plaatsen. In deze gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen bij de gemeente – iets wat ontzettend veel tijd in beslag kan nemen. Daarnaast kan een vergunning al snel oplopen tot in de honderden euro’s. BASkapel heeft hier dé oplossing voor bedacht: de vergunningsvrije dakkapel. Door deze specialist in te schakelen, bespaart u een hoop tijd én geld!

Hoe werkt het plaatsen van deze innovatieve dakkapel?

Het is in de eerste plaats altijd aan te raden om alsnog een vergunningscheck voor uw pand te doen. In sommige gemeentes is het voor bepaalde panden namelijk alsnog vereist om een vergunning aan te vragen, zoals bij monumentale panden. In de meeste gevallen zijn er echter geen problemen en kunt u zonder zorgen een vergunningsvrije dakkapel laten plaatsen. Deze dakkapel wordt in eigen beheer ontwikkeld en speelt in op de voorwaarde dat bouwwerken tot zestig centimeter mogen uitsteken. Wanneer u kiest voor deze dakkapel, creëert u een sensationele lichtinval in huis en breidt u uw ruimte uit. De dakkapel beschikt over VELUX-dakramen, die moeiteloos gecombineerd kunnen worden met andere producten van VELUX, zoals raamdecoratie. 

Laat een vrijblijvende offerte opstellen

De vergunningsvrije dakkapel wordt in slechts één dag geplaatst, waardoor u snel geniet van meer licht en ruimte in huis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze innovatieve dakkapel voor uw woning? Dan vertellen de specialisten van BASkapel u graag meer. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte op te laten stellen, zodat u inzicht heeft in de kosten. Kijk daarnaast rustig rond op de website, waar u een impressie vindt van eerdere dakkapellen die met groot succes zijn geplaatst door deze specialist.

https://www.baskapel.nl/