INSIG
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze advocaat, met ervaring in grote strafzaken, staat u bij in uw verdenking van een zedendelict

Grote strafzaken vragen om de kennis en kunde van gespecialiseerde advocaten. Als u verdachte bent van een zedendelict of levens- of gewelddelict, kunt u zich het best laten bijstaan door een advocaat met uitgebreide ervaring. Een advocaat kan u namelijk uitleg geven over het proces en samen met u een verdedigingsstrategie opstellen, om zo een veroordeling te voorkomen of de straf zo laag mogelijk te houden. In Rijen vindt u De Strafpleiters, een kantoor met zeer gedreven advocaten die cliënten bijstaan in heel Nederland.

Schakel een advocaat in bij ontvangst van een ontbiedingsbrief of dagvaarding

De advocaten van De Strafpleiters hebben jarenlange ervaring in het behandelen van grote strafzaken. Als u verdachte bent van een zedendelict of ander delict waarvoor zware gevangenisstraffen worden opgelegd, is het zaak om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. Dit geldt wanneer u een ontbiedingsbrief (een uitnodiging voor verhoor op het politiekantoor) heeft ontvangen en wanneer u gedagvaard bent om voor de meervoudige strafkamer van de rechtbank te verschijnen. In beide gevallen is het namelijk essentieel om uw verklaring door te lopen met een advocaat. Daarnaast kan hij of zij de aangifte van het delict nauwkeurig bekijken en beoordelen welke verdedigingsstrategie u nodig heeft. Ook wordt in duidelijke taal uitgelegd hoe het proces precies in elkaar steekt.

Meld uw zaak aan op de website

Een advocaat van dit kantoor zet alles op alles om u bij te staan als u verdachte bent van een zedendelict. De professionele zedenadvocaten weten als geen ander wat voor impact een verdenking kan hebben op alle aspecten van uw leven. Daarnaast vinden zij het erg belangrijk om in persoonlijk contact te staan met hun cliënten. Kiest u voor een zedenadvocaat van dit kantoor? Dan kunt u de advocaat altijd bereiken op haar 06-nummer of directe e-mailadres. Als u uw zaak aanmeldt op de website, ontvangt u al binnen 24 uur persoonlijk bericht.

https://destrafpleiters.nl/