INSIG
Image default
Auto's en Motoren

Verhuizen naar Limburg

Nu de huizenmarkt het ene record na het andere aan het verbreken is en alles erg duur aan het worden is, is het misschien een idee om naar Limburg te verhuizen. Waarom? Omdat de huizen prijzen nog goedkoper zijn dan in de randstad. Waar je in Almere gemiddeld zo’n 350 duizend euro betaald voor een huis. Betaal je gemiddeld in Limburg zo’n 264 duizend euro. Dat is dus een groot verschil. Limburg is een van de mooiste plekken van Nederland met haar heuvels en groene natuur waan je, je met een beetje fantasie in Italië of Frankrijk. Limburg is steeds populairder aan het worden bij veel mensen en dit val ook vaker te zien in de migratie naar het zuiden. Lees hieronder verder!

Wat maakt Limburg zo aantrekkelijk

Limburg is de place to be als het gaat om veel natuur en de gastvrije mensen. Waar vroeger de Limburgers afgetekend werden als nors en onvriendelijk is het door de jaren wel veranderd. Mensen zijn blij als je komt en je laat zien in het prachtige zuiden. Ook zal je de natuur en de rust in Limburg overheerlijk vinden. Limburg is een plek waar je volledig tot rust kan komen en kan genieten van allerlei lekkernijen. Het mooie aan Limburg is ook dat je zo over de grens bent bij Duitsland en België. Zo kan je makkelijker reizen en goedkoper eten en tanken.

Verhuisbus huren Sittard

Misschien ben je wel al van plan om naar het zuiden te verhuizen. Als dat op de planning staat dan kan je ook een verhuisbus huren in Sittard. Een verhuisbus uit Sittard is ideaal wanneer je grote spullen moet verhuizen. Zoals een bank, stoelen en tafels.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/verhuisbus-huren-sittard/