INSIG
Image default
Auto's en Motoren

Bescherm je auto met glascoating en PPF

Je auto is waarschijnlijk een van je meest waardevolle bezittingen, dus je wilt hem goed beschermen. Een manier om dit te doen is door je auto te voorzien van een glascoating. Maar wat is glascoating precies en waarom zou je het moeten doen? In dit artikel lees je alles over de kosten van glascoating voor je auto en hoe autocaredetailing.nl je hierbij kan helpen.

Wat is glascoating?

Glascoating is een laag van vloeibare polymeer die op je autolak wordt aangebracht. Het vormt een harde en transparante laag die je auto beschermt tegen vuil, water, UV-straling en krassen. De coating is zeer duurzaam en kan tot wel twee jaar meegaan.

Waarom zou je glascoating moeten doen?

Er zijn verschillende redenen waarom je je auto zou moeten voorzien van glascoating. Ten eerste beschermt het je autolak tegen allerlei schade van buitenaf, zoals steenslag, krassen en verkleuring door UV-straling. Hierdoor blijft de lak van je auto langer mooi en wordt de waarde van je auto behouden.

Daarnaast zorgt glascoating voor een diepe glans en een gladde afwerking van je autolak. Dit betekent dat vuil en water minder snel hechten aan je auto, waardoor hij makkelijker schoon te houden is. Dit scheelt niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat je auto er altijd netjes uitziet.

Kosten glascoating auto?

De kosten van glascoating voor je auto hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van je auto en het type coating dat je kiest. Gemiddeld kost het laten aanbrengen van glascoating tussen de €300 en €800.

Autocaredetailing.nl biedt verschillende pakketten aan voor glascoating van je auto, waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten coatings met verschillende eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een coating die extra beschermt tegen krassen of verkleuring door UV-straling. Bij autocaredetailing.nl kun je ook terecht voor paint protection film (PPF), een soort folie die je autolak beschermt tegen steenslag en krassen. Door glascoating en PPF te combineren, zorg je ervoor dat je auto optimaal beschermd is tegen schade van buitenaf.

Conclusie

Als je je auto goed wilt beschermen en langer mooi wilt houden, is glascoating een slimme investering. Door je auto te voorzien van een glascoating, voorkom je schade aan de lak en zorg je voor een diepe glans en een gladde afwerking. De kosten van glascoating verschillen per auto en type coating, maar bij detailing bedrijf autocaredetailing.nl kun je terecht voor verschillende pakketten die aan jouw wensen voldoen.

 

https://www.autocaredetailing.nl/