INSIG
Image default
Auto's en Motoren

Waarom je nu kiest voor een zakelijke Opel lease

Als ondernemer wil je de meest optimale leaseoplossing voor je bedrijf. Als je een zakelijke auto zoekt, is een Opel lease met de financiering van financial lease waarschijnlijk de beste optie. Door de voordelen van een financial lease voor ondernemers te combineren met de kwaliteit van een Opel, profiteer je als ondernemer maximaal van je leasecontract.

Wat is financial lease?

Financial lease is een manier om een auto te leasen die speciaal is ontworpen voor ondernemers. Met een financial lease krijg je als ondernemer verschillende voordelen. Ten eerste mag je de auto als bedrijfskosten opvoeren. Dit betekent dat je de leasekosten aftrekt van je winst, waardoor je minder belasting betaalt. Daarnaast is de boetevrije aflossing een interessante optie. Hiermee kun je na een bepaalde tijd de auto kopen en als de opbrengsten in een jaar mee zitten, kun je de auto versneld aflossen. Verder is het mogelijk om de auto in te schrijven op de naam van de onderneming, waardoor je uiteindelijk minder winstbelasting hoeft te betalen. Het is natuurlijk superinteressant om zoveel leasekosten af te schrijven en fiscaal voordeel te behalen. Iets wat niet kan bij private lease.

Waarom kies je voor een Opel lease?

Opel is een gevestigde naam in de autowereld en staat bekend om de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de auto’s. Als ondernemer wil je natuurlijk een auto die betrouwbaar is en zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Daarnaast is Opel lease een van de meest betaalbare merken op de markt, waardoor je als ondernemer ook nog eens kunt profiteren van een lage leaseprijs per maand.

Of je nu op zoek bent naar een personenauto voor jouw bedrijf of het hele gezin, zoals de Opel Astra, de elektrische Opel Ampera-e of de ruime Opel Grandland, je bent met een Opel lease verzekerd van een betrouwbare auto met ruim honderd jaar ervaring in de autotechniek.

Wat zijn de voordelen van financial lease bij FinancialLease.nl?

FinancialLease.nl biedt als eerste grote financiering- en leasemaatschappij in Nederland een combinatie van financieel voordeel en het gemak van een leasepakket. Als je kiest voor financial lease bij FinancialLease.nl, dan krijg je als ondernemer een leasepakket met alle voordelen van financial lease. Daarnaast kun je bij FinancialLease.nl ook gebruik maken van verschillende voordelen, zoals een rentevaste periode van maar liefst 5 jaar. Bovendien kun je bij FinancialLease.nl ook een voertuigverzekering afsluiten, waardoor je als ondernemer ook op dit gebied helemaal verzekerd bent.

 

Waarom kies je nu voor een zakelijke Opel lease?

Als ondernemer wil je de meest optimale leaseoplossing. Door de voordelen van financial lease te combineren met de kwaliteit van een Opel, profiteer je als ondernemer maximaal van je leasecontract. Met een financial lease bij FinancialLease.nl kun je profiteren van alle voordelen van een financial lease, zoals een rentevaste periode van maar liefst 5 jaar en de mogelijkheid om een voertuigverzekering af te sluiten. Bovendien kun je met een zakelijke Opel lease ook nog eens maximale betrouwbaarheid en kwaliteit combineren met een betaalbare leaseprijs.

Als je als ondernemer een auto zoekt, is een zakelijke Opel lease met FinancialLease.nl de beste optie.