INSIG
Image default
Woningen

Kies voor een nieuwe salontafel

Het interieur mag gerust eens vervangen worden voor een nieuwe look. Je hebt immers wel eens vaker nieuwe meubelstukken gezien wat perfect zal staan in jouw woning. Zo is er ook een ronde salontafel zwart hout die perfect in iedere woning kan staan. Een klassiek en tijdloos meubelstuk wat jouw interieur net wat meer sfeer kan geven! Ongeacht of dat je een modern of klassiek interieur hebt, deze salontafel past er moeiteloos bij! 

Kies uit het ruime assortiment 

Vaak is het mogelijk om het materiaal naar wens te kiezen wat jij graag wilt zien. Duurzaam en bestand tegen schade door dagelijks gebruik staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast zit je er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog is. Heb je dan het assortiment van Theyandme.com al gezien? Duurzaam en uitstekend om te stationeren in jouw eigen woning! 

Het zwarte hout maakt de tafel stevig en geeft hem een robuust uiterlijk. Daarnaast zal je dankzij deze kwaliteit er vele jaren plezier mee beleven!  

Wat kan je allemaal op een salontafel plaatsen?

 Natuurlijk is het mogelijk om de tafel zo leeg mogelijk te houden. Maar vergeet vooral niet om gebruik te maken van decoratie! Met een lichte aankleding laat jij de tafel nog beter stralen in huis. Kies bijvoorbeeld voor een kleine lamp, boeken of andere vorm van decoratie om te plaatsen. En niet te vergeten zal de tafel ook goed kunnen dienen om hapjes en drankjes op te plaatsen. Kortom, een salontafel hoort gewoonweg in jouw woonkamer!

https://theyandme.com/tafels/salontafels/