INSIG
Image default
Industrie

Het verwijderen van dieselmotoremissie is essentieel voor een veilige werkomgeving

Wanneer u binnen uw bedrijf veel met dieselmotoren werkt en er uitlaatgassen, ofwel dieselmotoremissie, vrijkomen, dan is het belangrijk om deze vakkundig te laten verwijderen. Dieselmotoremissie bestaat namelijk uit carcinogene stoffen. Bij blootstelling kunnen deze stoffen uiteindelijk gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatzieken, maar ook blaas- of langkanker veroorzaken. Een specialist als Gom Specialistische Reiniging heeft veel ervaring met deze stof en zorgt ervoor dat u weer veilig kunt werken in uw werkplaats. Zij hebben de expertise om diverse carcinogene stoffen te verwijderen zonder eraan blootgesteld te worden. Bent u benieuwd welke stoffen ze nog meer kunnen saneren? Lees dan snel verder!

Een specialist op het gebied van het verwijderen van carcinogene stoffen

Naast dieselmotoremissie zijn er nog meer carcinogene stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van uw medewerkers. Een voorbeeld hiervan is chroom-6. Deze stof is zeer schadelijk en kan nare gevolgen hebben. Het saneren van chroom-6 heeft hoge prioriteit vanwege de toxische effecten. Deze stof is veelal te vinden op vervoersmiddelen, schepen, maar ook in gebouwen en apparatuur. Wanneer u een vermoeden heeft dat u chroom-6 in uw bedrijf heeft en deze wilt laten saneren, dan doet u er goed aan om deze specialist in te schakelen. Zij werken volgens speciale richtlijnen en dragen beschermende kleding bij het verwijderen van carcinogene stoffen.

Schakel deze specialist in voor adequate voorlichting

Wilt u ervoor zorgen dat iedereen binnen uw bedrijf goed ingelicht wordt over carcinogene stoffen, zoals dieselmotoremissie en chroom-6? Dan kunt u ook Gom Specialistische Reiniging inschakelen. Zij saneren niet alleen de stoffen, zoals chroom-6, maar zorgen er ook voor dat werknemers weten wat ze moeten doen bij vermoeden van het werken in een omgeving met schadelijke stoffen. De risico’s worden besproken, maar ook wordt er uitgelegd hoe ze te werk moeten gaan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Bij vragen of als u meer informatie wilt over de werkwijze van dit bedrijf, dan kunt u altijd contact opnemen met een van hun medewerkers. Zij kunnen u voorzien van de nodige informatie.