INSIG
Image default
Woning en Tuin

Deze specialisten gebruiken houtskeletbouw voor jouw aanbouw

De experts van EB-bouw uit Deurne zijn gespecialiseerd in houtskeletbouw; een voordelige én duurzame manier om een aanbouw te realiseren. Ze maken hierbij gebruik van een houten constructie, die helemaal naar uw wensen is aan te passen. In vergelijking met de traditionele manieren brengt deze bouwmethode dan ook vele voordelen met zich mee. Door een houtskeletbouw aanbouw te realiseren, creëer je daarom in een korte tijd een energiezuinigere woning. Verder is deze bouwmethode ook nog eens een stuk voordeliger. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Creëer een extra leefruimte

Als je jouw woning uit wilt breiden met een extra ruimte of zelfs een garage, dan is het verstandig om te kiezen voor een houtskeletbouw aanbouw. De specialisten maken de constructie tijdens de houtskeletbouw meestal prefab, waardoor ze in een korte tijd een kwalitatief hoogstaande water- en winddichte aanbouw hebben neergezet. Soms werken ze ook ter plekke. Op voorhand van ieder project nemen de specialisten in elk geval contact met u op voor een gesprek, zodat alle mogelijkheden en wensen in kaart worden gebracht.

Verwarm je woning op een energiezuinige manier

Kies je voor een houtskeletbouw aanbouw in combinatie met vlasisolatie? Dan kies je voor een duurzame oplossing. Hout en vlas hebben namelijk eigenschappen die zowel warmte als geluid uitstekend isoleren. Dit betekent dat je tijdens de koude wintermaanden minder brandstof hoeft te gebruiken, omdat je met de aanbouw je woning op een energiezuinigere manier verwarmt. Hierdoor draag je een steentje bij aan een beter milieu. Hout is ook nog eens een zeer voordelig materiaal. Kies ook voor kunststofkozijnen en je isolatie is optimaal geregeld.

Contacteer de specialisten

Denk jij erover om een houtskeletbouw aanbouw? Dan helpen de specialisten je graag verder. Lees eens hun bouwplan na, zodat je een beeld krijgt van de werkwijze van onze specialisten in Deurne. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op de website.

http://www.eb-bouw.nl/