INSIG
Image default
Bedrijven

Jouw badkamer optimaliseren

Het inrichten en aankleden van je badkamer is een leuke maar serieuze taak. Natuurlijk kun je jouw lievelingskleuren en items erin verwerken, maar denk ook aan de praktijk. De badkamer moet namelijk een van de meest functionele ruimtes van het huis zijn. Je komt er elke dag om te douchen, in bad te gaan, je gezicht te wassen en nog veel meer. Neem van tevoren dus even de tijd om goed na te denken over je zaken.

Weet met welke ruimte je werkt

Heb je allerlei ideeën in je hoofd voor een design of inrichting is dat leuk, maar is het ook praktisch? Wat daarmee word bedoeld is dat de badkamer vaak niet de grootste ruimte is van je woning. Het is daarom extra belangrijk dat je functioneel indeelt. Maak eerst plaats voor de dingen met prioriteit. Denk aan een wasbak, een douche met douche drempel en de plaats van het toilet. Met name de wasbak en de douche drempel hebben aandacht nodig.

Stopcontacten

Dit wordt heel vaak vergeten en is achteraf vaak moeilijk te herstellen: het aantal (goed geplaatste) stopcontacten. Hoe handig is het wel niet dat je een aantal stopcontacten hebt in de buurt van je wasbak of spiegel? Van tijd tot tijd moet je jouw haar kunnen föhnen. Ook al je een elektrische tandenborstel hebt is een stopcontact op deze plaats handig. Of wat dacht je van de stijltang van je partner? Denk je hier niet op tijd aan, dan is het moeilijk om ze er later nog bij te maken.

https://waterkeringdouche.nl/