INSIG
Auto

Lease het visitekaartje van je bedrijf

Je bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf. Als je ermee komt voorrijden zal een klant zijn conclusie trekken. Rijd je in een oude afgetrapte auto dan zal dit geen goede reclame zijn voor je onderneming. Een glanzende nieuwe bedrijfswagen leasen is dan ook een goede zet om reclame voor je bedrijf te maken. Je kunt een bedrijfswagen uiteraard laten voorzien van belettering. Je bedrijfsnaam, logo, telefoonnummer en website kun je op de auto laten zetten. Zo maak je ook als je onderweg bent reclame voor je bedrijf en dat kan heel goed extra klanten opleveren.

Geen zorgen meer over de kosten

Wanneer je ervoor kiest om je bedrijfswagen te leasen betaal je een vast bedrag per maand gedurende de overeengekomen contractperiode. Hoe lang die loopt bepaal je in overleg met de leasemaatschappij. Meestal loopt een leasecontract voor een bedrijfsauto wat langer dan voor een personenauto. Denk aan een gemiddelde looptijd van 4 jaar. Ook wordt vaak een hoger aantal kilometers afgesproken. Als je dagelijks op de weg zit red je het immer niet met 10.000 kilometer per jaar. Dan moet er soms wel een nulletje bij. Een kilometeroverschrijding wordt extra in rekening gebracht dus denk hier goed over na bij het afsluiten van het contract.

Heeft volkswagen caddy leasen ook nadelen?

Eigenlijk zijn er maar heel weinig nadelen aan leasen. Het enige nadeel is dat het formeel niet ‘jouw’ auto is. De leasemaatschappij blijft eigenaar. Maar verder voelt het voor veel mensen die een bedrijfswagen leasen wel alsof het hun eigen auto is. Hij wordt net zo gekoesterd en gepoetst als wanneer ze hem zelf hadden gekocht. En waarom ook niet, het is en blijft het visitekaartje van je bedrijf en daar ben je zuinig op. Want je visitekaartje bepaalt het beeld dat klanten en mogelijk toekomstige klanten van je hebben als ondernemer.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen