INSIG
Auto

Het leasen van een bestelauto

Een bestelauto leasen, is dat niet gewoon de oplossing die je zoekt als ondernemer? Het is immers zo dat je op deze manier heel veel voordelen kunt boeken. Je weet bijvoorbeeld altijd precies waar je aan toe bent. Dit spreek je immers voorafgaand aan de lease met de leasemaatschappij af. Het gaat om een vast maandelijks bedrag gedurende de leaseperiode en daar zit vaak alles in behalve de brandstof. Zo weet je dus ook altijd zeker dat er direct hulp komt wanneer je met schade of andere problemen zit. Zoals er dus ook altijd vervangend vervoer voor je is.

Veel variatie met een bedrijfswagen leasen of een bedrijfsauto leasen 

Wat vooral belangrijk is om te weten is dat er veel variatie is op het gebied van bestelauto’s. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de kleinere combomodellen, maar ook de wat grotere minibusjes kunnen goed dienstdoen als bestelauto. Het hangt in grote mate samen met de werkzaamheden die je doet welke auto het best bij jou en jouw organisatie past. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheden die geboden worden met betrekking tot inbouw. Dit is immers bijvoorbeeld voor aannemers en bezorgdiensten een belangrijke factor die meeweegt. Hoe meer de auto kan worden ingericht naar eigen wensen, hoe beter dat eigenlijk is.

De leaseperiode

Het grote voordeel van het leasen van een auto is dat je aan het einde van elke periode weer nieuwe mogelijkheden hebt. Zo kan je dus bijvoorbeeld altijd aan het einde van het contract weer in een geheel nieuwe auto gaan rijden. Je kunt er echter ook voor kiezen om de periode te verlengen. Ook zijn er leasevormen waarbij een optie tot koop aan het einde van het contract geboden wordt. Welke vorm je ook kiest, je bent er in ieder geval altijd zeker van dat je niet te duur uit bent. Je hoeft immers geen volledige investering te doen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/