INSIG
Bedrijven

Laat dit bedrijf u helpen met uw product innovatie

Bent u op zoek naar een partner in het innovatie traject van een product wat u wilt ontwikkelen? Heeft u een idee voor een nieuw product, maar weet u niet precies wat de volgende stap moet zijn? Het ervaren team van het technisch ontwerpbureau iDNA weet raad met situaties als deze. Wanneer u kiest voor begeleiding van iDNA kunt u rekenen op een duidelijk uitgestippeld traject waarin u altijd weet waar u staat. Met ervaren productontwerpers en ingenieurs is uw idee of product in goede handen en zullen ze er alles aan doen om dit tot een succes te maken.

In 7 stappen richting product engineering

Met een simpel 7-stappenplan werkt iDNA aan de innovatie van uw product. Ze kijken bijvoorbeeld naar de haalbaarheid, risicobeheersing en styling van uw product. Met de passende oplossing van iDNA, komt u samen tot het beste resultaat. Ze staan u bij in elke fase van de product innovatie en spelen een grote rol in de product engineering. Dit alles aan de hand van 7 simpele stappen die duidelijk en overzichtelijk gemaakt zijn voor u. Zo zorgen ze er samen met u voor dat uw idee tot een perfect eindproduct gemaakt kan worden. U bespaart niet alleen veel moeite en tijd, maar ook geld met het inschakelen van iDNA.

Neem contact op over product innovatie en engineering

Heeft u vragen over de verschillende stappen in het stappenplan? Wilt u een afspraak maken om erachter te komen wat iDNA kan beteken voor u? Het maakt niet uit of u een klein of groot bedrijf heeft. Innovatie is belangrijk op elk niveau. Neem dus snel contact op met iDNA en ze zullen u meenemen in de prachtige wereld van product innovatie en engineering. Uw idee of product kan uitgroeien tot een prachtige oplossing voor velen. Bel nu en kom er zelf achter.