INSIG
Bedrijven

Laat anderen jou rijk maken

Geld beleggen is iets wat voorheen alleen gedaan werd door rijke investeringsbanken, kapitaalbeheerders en andere grote organisaties. Tegenwoordig is dat wel anders: veel kleinere organisaties en particulieren verdienen tegenwoordig ook hun geld met beleggen en aandelen kopen. Denk maar aan de beleggers uit films die de hele dag op Wall Street rondlopen en zich hele dagen kunnen ophouden in het beursgebouw en daar klauwen met geld mee verdienen.

Dit is gelijk één van de redenen dat men ervoor kiest om zelf niet te gaan beleggen: door de films ziet het er uit als iets lastigs dat alleen is weggelegd voor mensen die een financiële opleiding hebben genoten en bovendien alles weten van de wereldwijde economie. Daar komt nog eens bovenop dat het er niet erg aantrekkelijk uitziet, de hele dag in de weer zijn, bellen, mailen en pagina’s verversen om maar de beste prijs voor jouw aandelen te krijgen.

Maar wat veel mensen niet weten is dat dit helemaal niet hoeft! Het is prima mogelijk om je geld te beleggen en aandelen te kopen zonder dat je er zelf ook maar een seconde aan hoeft te denken. Je kan het immers prima door een ander laten doen, want alle grote particuliere investeerders liggen zelf ook liever op het strand dan dat ze achter een laptop zitten. Je kan er namelijk, net als hen, voor kiezen om je geld te laten beleggen door zogenaamde brokers. Dit zijn partijen die in jouw naam beleggen voor een deel van de winst. Er zijn een groot aantal brokers, dus de kans dat er voor jou een geschikte persoon tussen zit is aanzienlijk. Bovendien is brokers vergelijken erg gemakkelijk en zijn er vele overzichten te vinden. Zo hoef jij je niet druk te maken over de stijgende en dalende koersen en laat je anderen jou rijk maken!

http://leerbeleggen.com/