INSIG
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal

Gisteren was ik bij houten vloeren Veenendaal; Bax Houthandel. Ik ben namelijk op zoek naar een houten vloer voor mijn huis in Veenendaal. En omdat ik daar oorspronkelijk niet uit de buurt kom, ben ik eerst op het internet gaan zoeken naar bij welk bedrijf ik het beste mijn nieuwe vloer kon gaan bestellen. In dit artikel leg ik graag uit voor welke vloerenwinkel ik heb gekozen en welke houten vloer ik heb gekocht.

Houten vloeren Veenendaal

Op het internet ben ik dus gaan zoeken op ‘Houten vloeren Veenendaal’. Na verschillende winkels gezien te hebben, kwam ik Baxhouthandel.com tegen. Daar las ik dat zij voordelige houten vloeren verkopen. De reden dat ze zo goedkoop zijn is onder andere omdat ze de houten vloeren zelf produceren in Veenendaal! Dus op die manier zijn er geen andere bedrijven bij betrokken zoals een groothandel en een detailhandel. En daarnaast zal de kans groot zijn dat de kwaliteit beter is dan wanneer het wordt gemaakt in een land in bijvoorbeeld Azië. Klinkt perfect dus!

Showroom Bax Houthandel

Om de houten vloeren goed te kunnen bekijken, besloot ik om direct naar hun showroom in Veenendaal te gaan. Op de website van Bax Houthandel las ik dat ze nu namelijk geopend zijn! Daar aangekomen werd ik goed ontvangen door het personeel. Ik gaf aan dat ik op zoek ben naar een houten vloeren voor in mijn nieuwe huis. De medewerker nam mij vervolgens mij naar het laminaat. En daar zag ik direct een hele mooie vloer!

Ik heb dan ook besloten om die te kopen. Morgen komen ze bij mij langs om alles op te gaan meten met wat van toepassing is voor de houten vloer. En ik kan Bax Houthandel dan ook zeker aanbevelen! Dus mocht jij een houten vloer nodig hebben en woon je in Veenendaal? Ga naar Bax!