INSIG
Image default
Bedrijven

Heeft u machines van Frey nodig? Deze experts helpen u verder

Wist u dat een machine van het gerenommeerde merk Frey eigenlijk onmisbaar is voor iedere onderneming? Deze machines helpen u namelijk om alle werkzaamheden soepeler te laten verlopen. Bij Visser Goes B.V. kunt u daarom terecht voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogstaande machines. U vindt zo altijd een machine die bij uw situatie past. Alle machines van Frey die deze experts aanbieden, zijn zeer toepasbaar voor voedselverwerkingsindustrie.

U kunt bij deze specialisten terecht voor een tal aan machines van Frey

Als u graag een kwalitatief hoogstaande machine van het merk Frey wilt kopen, dan zit u zeker goed bij de specialisten van Visser Goes B.V., omdat zij een zeer uitgebreid aanbod aan machines aanbieden. Deze machines kunnen worden gebruikt voor een tal aan werkzaamheden. Zo vindt u hier de F50 en F60 vacuüm vulmachine; een uitstekende keuze voor wanneer u uw producten snel en goed wilt portioneren. Echter, naast deze vacuüm vulmachines kunt u bij deze specialisten terecht voor allerlei andere machines, zoals onder meer:

  • Zaagmachines
  • Snijmachines
  • Dry Agers

Iedere machine uit het uitgebreide assortiment van deze specialisten is zeer toepasbaar voor de voedselverwerkende industrie: van slagerijen tot bedrijven in de detailhandel.

Vindt de machine die het beste bij uw situatie past

Twijfelt u over welke machine van Frey het beste bij uw situatie past? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten. Zij helpen u graag verder en voorzien u desgewenst van gedegen advies. U kunt de specialisten op diverse manieren bereiken: door te bellen, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. De specialisten vertellen u graag meer over de verschillen tussen de machines. Als er bepaalde eisen zijn waaraan uw nieuwe machine van Frey moet voldoen, bekijk dan zeker het overzicht van alle specificaties van de machines. U vindt dit overzicht op de website van de specialisten.

https://www.vissergoes.nl/