INSIG
Bedrijven

Haal het maximale uit uw nachtrust met Schramm

Na een goede nachtrust merkt u meteen dat u de dag beter tegemoet gaat. U voelt zich uitgerust en kan zich beter concentreren op uw werk of studies. Essentieel hierbij is beschikken over het geschikte matras. Het is daarbij belangrijk om te investeren in een bed dat van hoge kwaliteit is en dat juist ligt. Kies daarom voor Schramm, een hoogwaardig label in de beddenindustrie. Daarvoor moet u zeker langsgaan bij Bergers Interieurs, zodat u zeker bent van een investering in uitstekend materiaal.

Alle benodigdheden voor maximaal slaapgenot

Bij Schramm werken ze met een twee matrassen systeem in zowel bedden als boxsprings. Al 85 jaar lang levert dit recept tevreden klanten op. Het hoge lig- en slaapcomfort heeft daarin veel te maken, maar ook de constante innovatieve ontwikkelingen van het merk. Bij Bergers Interieurs werken ze daarom ook graag met dit A-merk omdat het perfect past in hun visie om alleen maar de beste kwaliteit te leveren aan hun klanten. Denk daarbij aan een matras die ook nog eens perfect past bij uw slaapgedrag en -houding. Of het nu gaat om een boxspring of matras, in beide gevallen rekent u op niets minder dan het beste.

Een bed dat perfect past in uw interieur

Naast een Schramm bed dat goed slaapt, zou u graag willen dat het ook past in uw slaapkamer. Bij Bergers Interieurs beschikken ze dan ook over vele verschillende stoffen waaruit u kunt kiezen. Vervolgens maken zij een bekleding die naadloos past in het interieur van uw slaapkamer. Dan weet u zeker dat u niet alleen heerlijk slaapt, maar ook wakker wordt in het mooie uitzicht van een prachtig interieur. Dit bepaalt u dan ook nog eens helemaal zelf, aangezien de medewerkers van Bergers Interieurs de bekleding volledig op maat vervaardigen. Twijfel daarom zeker niet om contact met hen op te nemen.

https://bergers.nl/