INSIG
Dienstverlening

Goede deursloten voorkomen inbraken

Bij de meeste woningen is een inbraak mogelijk door verouderde deursloten. Inbrekers kunnen met weinig moeite het slot forceren en de woning betreden. En inbreker besteed gemiddeld zo een 10 tot 30 seconden aan het forceren van een slot. Als het niet lukt binnen die tijd gaat die verder. De kans wordt namelijk na de eerste minuut heel groot dat die gepakt word.

Een inbraak kan dan ook voorkomen door een slotenmaker Den Haag goede deursloten te laten plaatsen. Vaak zijn inbraken al voorkomen doordat de bewoners een slotenmaker Den Haag nieuwe deursloten hadden laten plaatsen. Inbrekers reken op slordigheid en kansen. Hoe vaak hoor je van ik vergat de deur op slot te doen en toevallig werd er die dag ingebroken. Het is helemaal geen toeval want inbrekers kiezen voor makkelijker doelwitten. Als ze zien dat een deur niet op slot is gaan ze gelijk voor die woning.

Als inbrekers goede deursloten zien dat door slotenmaker Den Haag slaan ze die woning over. Ze weten namelijk dat het veel moeite en tijd gaat kosten om die deurslot te forceren. Vaak plakt een slotenmaker Den Haag ook het keurmerk achter het raam. Zo zien inbrekers gelijk dat de woning door goede deursloten is beveiligd.