INSIG
Image default
Energie

Gevaarlijke elektrische problemen die u moet vermijden

Om eerlijk te zijn, is het een slecht idee om je eigen huis te bedraden. Zelfs als je een beetje kennis hebt van elektrische werken en een paar gereedschappen om de klus te klaren, moet je niet proberen om zelf elektrische bedrading te leggen. Je kunt eenvoudig professionele Hoofddorp elektriciens inschakelen. Het opnieuw bedraden van uw eigen huis kan leiden tot overtredingen van de code, annulering van uw garantie of verzekeringspolis en, erger nog, een elektrocutie van brand in uw huis. Dus het komt erop neer dat u geen van bovenstaande risico’s neemt en een professionele elektricien inschakelt om al uw elektrische werk te doen. Laten we eens kijken naar enkele bedradingsfouten die u kunt vermijden voor het geval u zich met wat elektrisch werk moet bemoeien. Vermijd allereerst over verlichting. Onthoud dat armaturen vaker worden geüpgraded dan andere elektrische componenten in uw huis. Als er bijvoorbeeld een nieuw gezin bij je komt wonen, wil je misschien een kamer renoveren en nieuwe armaturen vervangen omdat armaturen vrij snel verouderd raken. Elke nieuwe armatuur vereist echter meer vermogen dan de vorige. De bedrading in uw huis is echter mogelijk niet uitgerust om de nieuwe armatuur vervangingen aan te kunnen. Dus misschien wilt u de bedrading naar het armatuur bijwerken. De bottom line hier is om over verlichting te voorkomen.

Blootgestelde aansluitdoos

Idealiter herbergt een aansluitdoos de verbinding tussen twee kabels. De aansluitdoos beschermt de bedrading bij de aansluiting om elektrocutie of brand te voorkomen. Vaak laat u of een amateur-elektricien de doos onbeschermd achter na het uitvoeren van een elektrische reparatie of vervanging van de bedrading. Hoewel het verleidelijk kan zijn om de doos zelf af te dekken, kunt u contact opnemen met een professionele elektricien om de doos eerst te inspecteren en ervoor te zorgen dat alle bedrading en aansluitingen in goede staat verkeren. Dek vervolgens de aansluitdoos af zodat deze veilig is.

Niet genoeg stopcontacten

Als uw huis oud is, is de kans groot dat er niet genoeg stopcontacten zijn voor alle elektrische apparaten en apparaten die u dagelijks gebruikt. Hier is een reden voor. Enkele decennia geleden was er niet zoveel elektronica als tegenwoordig. Er was dus geen behoefte aan meer verkooppunten. Dus als je huis niet genoeg stopcontacten heeft voor al je apparaten en apparaten, is het laatste wat je wilt doen de stopcontacten overbelasten. De overbelasting van het circuit kan elektrische gevaren zoals brand veroorzaken. Doe er dus goed aan meer stopcontacten te installeren om uw huis tegen brand te beschermen.