INSIG
Image default
Energie

Apparaten die het meest elektriciteit gebruiken

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze elektronische apparaten en apparaten. Ik kan me geen leven voorstellen zonder huishoudelijke apparaten, gadgets, verlichting, computers en game consoles. Maar dit gemak komt met een prijs. U realiseert zich hoeveel elektriciteit u elke maand verbruikt wanneer u uw energierekening krijgt. Heb je je ooit afgevraagd wat het meeste en het minste stroom verbruikt? Een manier is om advies in te winnen bij een Elektricien Den Haag 070, als je in de stad woont. Ze kunnen detecteren welke apparaten het grootste deel van uw elektriciteit opslokken.

Koelkasten eten 30% van je rekening op

In elke woning is een koelkast een essentieel item. Ze schromen niet eens om maar liefst 30% van uw maandelijkse factuur te verbruiken. Door uw koelkastdeur gesloten te houden, vermindert u de hoeveelheid werk die uw motor hoeft te doen. Zet er ook geen warm voedsel in, omdat de extra inspanning die nodig is om het af te koelen ervoor zorgt dat het nog meer stroom verbruikt. De beste manier om dit probleem op te lossen, is door de energie-efficiëntieklasse van uw koelkast te controleren. Een koelkast met klasse A+ classificatie is het meest energiezuinig en verbruikt tot 80% minder energie dan een koelkast met klasse D classificatie.

De waarheid over computer verbruik

Hoewel sommige mensen het niet lijken te kunnen schelen, verbruiken computers eigenlijk bijna 10% van uw maandelijkse elektriciteit. Het wordt aanbevolen om de helderheid van het scherm te verlagen, de screensaver te verwijderen en extra apparaten uit te schakelen. U moet uw computer ook uitschakelen wanneer deze niet in gebruik is. Sommige aanbiedingen zijn meer dan een vast elektriciteitstarief met een offerte op maat, afhankelijk van het verbruik, zodat telewerkers zich tijdens het werk geen zorgen hoeven te maken over dienstregelingen.

Wat maakt de elektriciteitsrekening zo hoog?

Thuis chillen op een warme en behaaglijke temperatuur is erg verleidelijk, maar verbruikt veel stroom. Het lijkt misschien een goed idee om de kamer op 65 ° F of hoger te houden, ongeacht het weer buiten, maar u moet zich ervan bewust zijn dat uw energierekening zal stijgen. Slechts een paar graden verschil tussen uw winter- en zomer thermostaten kan een aanzienlijke impact hebben op uw elektriciteitsrekening. In oudere huizen is het handhaven van de juiste temperatuur duurder. Dankzij verbeterde isolatie en bouwtechnieken zijn moderne huizen minder kostbaar om te verwarmen en te koelen. Upgrade de isolatie in de muren en het dak van uw oude huis en zorg ervoor dat de ramen geen tocht doorlaten als u het budget heeft om dit te doen. De kosten van het gebruik van oudere apparaten zijn over het algemeen hoger dan het gebruik van nieuwere. Bijna alle gebieden van consumentenproducten zijn verbeterd door technologie, en moderne apparaten gebruiken veel minder elektriciteit en zijn veel efficiënter dan zelfs een paar jaar geleden.