INSIG
Image default
Woning en Tuin

Extra voordeel van warehousing

 

Door de recente ontwikkelingen in de technologie, wordt opslag voor voedsel opslaan steeds makkelijker.

Opslag die betrekking heeft op het opslaan van een product dat is geproduceerd in bulk totdat er vraag op de markt kun je elders opslaan. 

Dit wordt warehousing genoemd, dit zijn speciale opslag ruimtes waar deze grondstoffen worden geplaatst tot de consument ze nodig hebt. Er kan tevens transport naar de klanten worden verzorgd.

De meeste magazijnen werken in combinatie met trucking bedrijven om ervoor te zorgen dat het gehele transport en de opslag proces naadloos en veilig is. Hier zijn enkele van de manieren waarop voor voedsel opslaan voordelen biedt voor eigenaren en consumenten.

Warehousing helpt met dringende vraag

Een ongelooflijke voordeel van het bewaren van levensmiddelen in een magazijn is dat het voor de producent van deze producten mogelijk maakt om aan de behoeften van de consument te voldoen, het maakt niet uit hoe urgent of groot de bestelling. Dit helpt jou niet alleen om te voldoen aan de dringende vraag naar jouw goederen, maar zorgt er ook voor dat er op tijd wordt voldaan, dus het helpt met creëren van loyaliteit van de consument.

Warehousing zorgt voor veiligheid goederen 

Warehousing voor voedsel opslaan beschermt jouw goederen tegen elementen, zoals regen en de intense hitte van de zon, die jouw goederen kunnen beschadigen. Als jouw voedsel in contact geweest met regen water komt,  is het slechts een kwestie van tijd voordat het allemaal gaat slecht begint te gaan. Dit is de reden waarom veel mensen de voorkeur geven om hun graan op te slaan in magazijnen.

Het opslaan van jouw voedsel in een magazijn zal ook beveiliging bieden tegen diefstal, aangezien de meeste magazijnen een zware beveiliging en 24-uurs camerabewaking hebben.

Warehousing maakt weg vrij voor andere diensten

Opslag is niet de enige dienst die plaatsvindt in een magazijn. Veel magazijnen bieden extra diensten, zoals mengen, branding en verpakking en dit kan op de lange termijn helpen om de waarde van jouw goederen te vergroten.

Blending verwijst naar het mengen van twee verschillende soorten koopwaar om een ​​(hogere) kwaliteit te verkrijgen, gewoonlijk genoemd mengsel. Packaging is het inpakken van de goederen in containers, terwijl de branding verwijst naar het plaatsen van logo’s en andere merk identifiers op deze containers.

Warehousing zorgt ervoor dat jouw voedsel goed blijft

Een belangrijke uitdaging voor de opslag van voedsel, vooral wanneer het bederfelijke waren betreft, is het beschermen van jouw voedsel tegen ongedierte en het goed houden. Voor mensen die gewassen groeien op grote schaal, kan het een hele uitdaging om al deze producten in goede staat te houden. Dit is wat warehousing voor voedsel nodig maakt.

Opslag in het magazijn, met de hulp van koelkasten en koelcellen, zorgt ervoor dat jouw voedsel niet zal bederven tijdens de opslag, zo dat je bespaart op het maken van grote verliezen. Jouw korrels worden in de zon gedroogd en verwarmd tijdens de opslag en deze extra service helpt ervoor te zorgen dat jouw voedsel veilig voor consumptie blijft.