INSIG
Dienstverlening

Een straat duurzaam leggen door machinaal straten

Machinaal straten is een veilige en milieuvriendelijke manier van bestraten. Het Bedrijf Road Paving Systems komt met een wereldprimeur op het gebied van bestraten door de machine de RoadPrinter. Deze machine is geschikt om een hele straat met een breedte van een tot zes meter in één keer te straten. De machine van dit bedrijf is een toonaangevende en betrouwbare machine voor het (opnieuw) straten van kleine wegen en grote straten. In deze machine kunnen diverse soorten steen. Zo gebruikt u nieuwe of oude stenen, gebakken dikformaten, gebakken keiformaten, betonklinkers, lingeformaten en waaltjes.

Machinaal straten heeft diverse voordelen

Wanneer u ervoor kiest om uw straten machinaal te bestraten dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. Zo is het milieuvriendelijk om gebruik te maken van de RoadPrinter Eco. De machine is namelijk 100% elektrisch en door de stille lithium accu wordt geluidsoverlast voorkomen. Door de subsidieregelingen milieu-investeringsaftrek en afschrijving milieumiddelen krijgt de klant van Road Paving Systems een korting van ongeveer 12% ontvangt. Een ander voordeel is dat de randafwerking direct gelegd kan worden en de stratenmaker achteraf niet op de knieën hoeft te gaan. Zo zijn deze machines ook arbovriendelijk. Daarnaast heeft de RoadPrinter Eco van deze specialist ook een hoge productiecapaciteit door middel van de automatisering. Verder is de machine niet onderhoudsgevoelig door de stevige constructie en is er minder storingsgevoeligheid.

Neem contact op met het bedrijf voor de tarieven en mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor machinaal straten die Road Paving Systems te bieden heeft? Of wilt u graag weten wat de tarieven zijn voor het bestraten met de RoadPrinter Eco van brede of smalle wegen? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. U vindt de contactgegevens op de website van het bedrijf.