INSIG
Dienstverlening

Deze ervaren specialist helpt u bij de keuring van uw verwarmingsketel

Wilt u een keuring laten uitvoeren van uw verwarmingsketel, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Schakel dan K.K. Brandertechniek in. Deze specialist heeft veel ervaring in deze branche en heeft alle vele keuringen uitgevoerd. Ze kunnen u alles vertellen over de keuring zelf, de installatie, hoe vaak de keuring uitgevoerd moet worden en meer. Daarnaast geven ze advies en voeren ze waar nodig onderhoud uit. Bij dit bedrijf profiteert u dus van een totaalpakket en bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

Keuringen volgens de SCIOS-richtlijnen

K.K. Brandertechniek voert alle keuringen volledig uit volgens de SCIOS-richtlijnen. SCIOS, ook wel Stichting Certificatieregeling Inspectie Onderhoud Stookinstallaties, is een onafhankelijke organisatie die bedrijven controleert die keuringen uitvoeren aan technische installatie. Ze toetsten de kwaliteit van de werkzaamheden, zodat de beste kwaliteit gewaarborgd kan worden. K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd wat betekent dat ze op alle disciplines keuringen uit mogen voeren, ongeacht het toestel of merk. Denk hierbij aan de keuring van een atmosferische verwarmingsketel, luchtverhitters, warmwaterketels, houtkachels en brandstofleidingen.

Neem contact op met deze specialist

Wilt de keuring van uw verwarmingsketel door deze specialist laten uitvoeren? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek en maak direct een afspraak. Ook als u eerst meer informatie wilt over de mogelijkheden kunt u contact met hen opnemen. Hun deskundige medewerkers staan u graag te woord en geven advies. Het kan daarnaast voorkomen dat uw ketel niet meer werkt of dan er een storing optreedt. In dit geval kunt u 24 uur per dag en 365 per week de hotline bellen van K.K. Brandertechniek. Ze hebben een serviceafdeling die speciaal ingericht is voor het oplossen van dit soort problemen. Wanneer u de storing meldt, wordt er een monteur u kant op gestuurd om het probleem te verhelpen. Klantvriendelijkheid en de beste service staan bij dit bedrijf niet voor niets centraal.

https://kkbrandertechniek.nl/