INSIG
Image default
Tuin en buitenleven

Bestaan er vliegengordijnen voor caravans?

De zomervakantie, het duurt nog even. Maar voor je het weet is het zover en kun je eindelijk genieten van je welverdiende vakantie. Zorg dat je goed georganiseerd op reis gaat. Want als je dat niet doet heb je vaak alleen maar ergenis. En dat is nou net niet wat je wilt als je op vakantie bent. Dus maak een lijstje met zaken die beslist mee op vakantie moeten. Maak dat lijstje al tijdig. Want je zult zien dat er terloops nog wel wat dingen te binnen schieten. Die kun je dan ook op je lijstje noteren. Hetgene dat je dan al klaar hebt gelegd voor vakantie kun je afvinken.

Belangrijk om mee op vakantie te nemen

Ga je kamperen? Dan zul je een groter lijstje nodig hebben dan dat je in een huisje of hotel verblijft. Een luchtbed, een goede slaapzak, je gasstelletje. Ja, die zul je niet zo snel vergeten. Het zijn vaak de kleine dingetjes die je minder vaak nodig hebt, maar die je wel zult missen als het er niet is. We hebben het bijvoorbeeld over een schaar, een potje zout of suiker. Wel handig hoor om dit bij je te hebben. En dan nog iets wat veel ergenis op de camping kan voorkomen: een vliegenmepper. Vooral als je er eentje in je caravan of voortent hebt, die maar blijft irriteren. Nog beter is natuurlijk om dit soort beestjes te voorkomen. Muggen gaan nog wel eens weg van de lucht van citronella kaarsen. Maar niet elke mug trekt zich daar iets van aan. Daarom kun je beter voorkomen dat dat ongedierte je kamper, caravan of tent binnen komt. Hoe? Nou met een vliegengordijn!

Bestaan er vliegengordijnen voor caravans?

En dat brengt ons meteen bij de volgende vraag: Bestaan er vliegengordijnen voor caravans? Het antwoord is kort en krachtig: Ja, die bestaan! Maar welke dan, vraag je je af. Nou als je nog geen ingebouwd vliegengordijn hebt, dan kun je bijvoorbeeld het vliegengordijn caravan kopen. Deze is circa 60cm breed. Precies passend dus voor het smalle deurtje van je caravan of camper. En die slierten zien er misschien niet zo mooi uit. Maar dat zou ik op de koop toenemen. Die houden namen wel alle insecten tegen zodat jij onfortuinlijk van je vakantie kunt genieten.

https://www.vliegengordijnkopen.nl/