INSIG
Image default
Tuin en buitenleven

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is, zoals de naam al doet vermoeden, een kamer in uw tuin. Zoals ook bij een serre of veranda het geval is, wordt een tuinkamer aangebouwd aan de woning. Tuinkamers worden dus niet los opgesteld en staan altijd in contact met de woning. U bent dan wel altijd verbonden met huis, maar toch zit u in de tuin! Door dubbel glas en vloerverwarming ervaart u het jaar rond echt buitengevoel, maar zonder last te hebben van weersomstandigheden. Daarnaast zorgt het glas er ook voor dat er veel licht binnenvalt in de kamer en hierdoor kan deze opgelicht worden door sfeervolle lampjes.

Ontdek de modernste tuinkamer voor uw tuin, met luxe materialen als glas en hout.

Een moderne tuinkamer is een geweldige aanwinst voor iedere tuin. U kunt hem het hele jaar door gebruiken en u kunt hem gebruiken als woonkamer, slaapkamer of eetkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is ook een uitstekende plek om uw eigen groenten of bloemen te kweken in de zomer als er geen zon meer op uw tuinkamer is! In de winter kunt u de tuinkamer gebruiken als werkplaats waar u iets moois met uw handen kunt maken.

Met een tuinkamer bent u altijd dicht bij de natuur.

Een tuinkamer is een perfecte plek om te vertoeven in de zomer. U kunt in uw tuinkamer van de natuur genieten en ook in de winter bent u dicht bij de natuur, omdat het buiten nog licht is. Ook in het voor- en najaar, als het buiten niet meer zo warm is, maar ook nog niet koud genoeg om de hele dag binnen te blijven. Een tuinkamer is altijd warm en gezellig!

In de zomer kunt u buiten onder een parasol zitten of een dutje doen in een hangmat. En ’s winters kunt u met vrienden warme chocolademelk drinken bij de open haard rond de kersttijd. In de zomer of in de winter – met of zonder sneeuw – er zijn vele redenen waarom een tuinkamer geweldig zou zijn voor iedereen die graag buiten is!

Dichter bij de natuur kan ook met een moderne veranda.

Een veranda is een ideale ruimte om tijd in door te brengen als u dicht bij de natuur wilt zijn.

  • U kunt hem ook in de winter gebruiken. Als u zin hebt om een frisse neus te halen, maar niet naar buiten wilt, dan is dit misschien een goed idee voor u. De warmte van uw veranda zal het u veel gemakkelijker maken, niet alleen op koude dagen, maar ook wanneer de zon weer begint te schijnen.
  • U kunt hem ook in de zomer gebruiken. Ook al is de zomer in Nederland kort, toch brengen we in deze maanden de meeste tijd buiten door. Omdat er tijdens de zomervakantie zoveel festivals en evenementen plaatsvinden (en bovendien, wie houdt er niet van om zijn vrije tijd buiten door te brengen?). Maar wat gebeurt er als het regent? Als dat gebeurt, is er geen reden waarom ze niet bij ons zouden kunnen komen! Daarom is het belangrijk om een plek te hebben waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Zelfs als het regent of warm wordt buiten, dan kunnen ze nog steeds comfortabel binnen zitten zonder zich zorgen te maken over iets anders dan genieten!

U krijgt het beste van twee werelden door een tuinkamer met terrasoverkapping te bouwen. Ontdek de voordelen, nadelen en bouwkosten, neem vandaag nog contact met ons op!

https://mbveranda.nl