INSIG
Zakelijke dienstverlening

Zoektocht naar een incassobureau in Rhenen

Laatst zocht ik naar een incassobureau in Rhenen en vond ik de juiste op www.incassoadvocaten.nl/incassobureau-rhenen/. Van Loon Incasso Advocaten is een incassobureau en advocatenkantoor ineen! Ik zocht naar een goedkope, eigenlijk zelfs een bureau waarbij ik geen kosten zou hebben. Ik zocht naar een bureau dat mij kon helpen tegen mijn niet betalende klanten. Ik heb namelijk de laatste tijd steeds meer last van debiteuren die hun betalingsafspraken niet nakomen en ik wil dat dit ophoudt. Ik ging dus zoeken naar een advocatenbureau en vond deze. Lees in deze blog waarom ik gekozen heb voor Van Loon Incasso Advocaten en hoe ik hen gevonden heb.

Incassobureau kosten

De zoektocht naar een incassobureau in Rhenen waarbij ik weinig tot géén kosten zou hebben was een moeilijke. Ik heb zelf een onderneming welke al jaren bestaat echter heb ik jaren lang last gehad van de economische crisis. Het gaat nu steeds beter en ik heb de weg omhoog ingeslagen. Maar dat betekend niet dat ik deze opbrengsten, die ik nu misloop, kan missen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een incassobureau welke mij kan helpen aan mij geld dat ik verdien te krijgen, ik heb hier immers recht op! Ik ben dus via Google gaan zoeken en kwam allemaal incassobureau’s tegen, maar deze waren heb helaas niet. Gelukkig kwam ik niet veel later Incasso Advocaten tegen en dit was waar ik naar opzoek was. Het bureau helpt je aan je geld, zonder dat het jou geld kost. En verhaalt de incassokosten bij de debiteur die je niet betaald, echt iets dat ik zocht!

Contact met Incasso Advocaten

Ik besloot Incasso Advocaten eens op te bellen, zodoende kreeg ik een medewerker aan de lijn. Hem vertelde ik het verhaal. Dat ik debiteuren heb die mij niet, tot niet op tijd betalen en dat ik hierdoor niet breed zit qua geld. En dat ik opzoek was naar een advocatenbureau welke mij aan mijn geld kan helpen. Hij vertelde dat zij dit kunnen en zij dat hij al die middag wat werk voor mij kon verrichten. Nu een paar weken later heeft Incasso Advocaten alles voor mij op gelosten en heb ik al het geld dat ik nog moest ontvangen eindelijk ontvangen!