Huis verkopen en terughuren

Insig

Een tijdje geleden kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor huis verkopen en terughuren’ tegen. Heel toevallig had ik een paar dagen daarvoor al wat informatie opgezocht daarover. Het wordt ook wel verzilverd wonen genoemd. Dat houdt in dat je het bedrag wat eigenlijk in je woning zit, de verkoopprijs daarvan dus, ontvangt in geld en vervolgens je huis direct weer terug huurt van de koper. Zo kun je dus in je eigen huis blijven wonen. Maar heb je wel weer meer kapitaal. En dat zie je het met name bij ouderen zoals ik. Wij willen namelijk graag zorg inkopen voor als het minder goed gaat met ons. Maar daar hebben we dan uiteraard wel het geld voor nodig! En ik zag al dat Thuisborg zulk soort huizen op laat komen en ze terug huurt. Daar was ook de advertentie van die ik zojuist tegenkwam. En omdat ik dit hoofdstuk nog niet had afgehandeld, heb ik er direct op geklikt om er weer verder mee aan de slag te gaan.

Voordelen huis verkopen en terughuren

Bij je huis verkopen en terughuren is het grootste voordeel dus vooral dat je het geld ontvangt wat in je woning zit. Dus je kunt niet heel veel geld hebben, omdat dat allemaal in je woning zit. Dus je hebt het wel in je bezit, maar niet in geld uitgedrukt. En dat kun je op die manier dus ontvangen door middel van verzilverd wonen. Met als bijkomend voordeel dat je kunt blijven wonen in het huis waar je op dat moment leeft.

Thuisborg

Uiteindelijk heb ik mijn huis ook laten verzilveren. En daar ben ik hartstikke enthousiast over! Iedereen die het geld met name in zijn of haar woning heeft zitten, kan ik dit van harte aanbevelen om te laten doen door Thuisborg.