INSIG
Woning en Tuin

Makelaar Veenendaal zoeken

Laatst vond ik de makelaardij Ditters toen ik op zoek was naar een makelaar Veenendaal. Ik zou namelijk graag een woning willen huren in Veenendaal. En daarvoor ben ik op zoek naar een makelaar. Maar omdat ik daar nog helemaal geen ervaring mee heb, heb ik geen idee voor wie ik moet kiezen. Daarom heb ik besloten om te gaan zoeken op het internet. Graag leg ik in dit blogje uit wat ik dan van Ditters vond en natuurlijk het eindresultaat.

Makelaar Veenendaal

Ik typte in Google ‘Makelaar Veenendaal’ in en vond zodoende de website van Ditters Makelaars. Zoals ik al zei ben ik dus op zoek naar een huurwoning. Maar ik weet heel eerlijk gezegd niet eens wat voor een soort woning ik graag zou willen. En wat voor een woningen binnen mijn budget vallen. Daarover heb ik dan ook om advies gevraagd bij Ditters Makelaars. Al gauw werd ik teruggebeld door iemand die over de huurwoningen gaat bij hen. En hij reageerde direct enthousiast met dat ik naar een huis op zoek ben. En dat hij mij daar graag bij zou willen helpen! We hebben dan ook een afspraak ingepland om te gaan kijken naar de mogelijkheden. Op de dag van die afspraak hebben we op hun website gekeken naar het aanbod van Ditters met de beschikbare huurwoningen. Eerst hebben wij het budget besproken en hoeveel kamers ik graag zou willen etc. Daarna bleven er nog een aantal huurwoningen uit Veenendaal over. En eentje bleef direct in mijn gedachten hangen. Dat was precies zoals ik het graag zou willen. En we konden daar direct langsgaan, gaf de medewerker van Ditters aan!

We zijn daar dus naartoe gegaan. En ik vond het er allemaal best goed uit zien! Uiteindelijk heb ik dus voor die woning gekozen en kan ik Ditters als makelaar Veenendaal van harte aanbevelen.