INSIG
Image default
Relatie

Help! Relatietherapie

Help, ik zoek relatietherapie en kwam bij Quint relatietherapie uit. Dat is wat ik een aantal maanden geleden plaatste op een hulp forum. Al maanden hebben mijn man en ik wat problemen met onze relatie. We krijgen steeds meer ruzie over die kleine onbenullige dingetjes. Dan is er weer gezeur over wie er moet stofzuigen, dan over wie er kookt en ook over het bezoeken van de schoonouders. Steeds weer gezeur. Ik schreef op het forum, dat ik ten einde raad was. Wanneer we ruzie hebben vallen er soms wel eens klappen. Hier moest een einde aan komen. De keuze was: Of een einde achter onze relatie zetten of de laatste kans aan pakken en dat is dus de therapie volgen. Lees in deze blog mijn ervaringen met Quint relatietherapie.

Relatietherapie zoeken

Laatst schreef ik dus: Help ik zoek relatietherapie, op een forum. Ik er mijn man hebben steeds ruzie en het gaat zo niet verder. De zoektocht naar een relatietherapeut was een moeilijke, maar heb er wel één gevonden. Op het forum werd een reactie geplaatst door éne Mariskax25. Zij vertelde, met een reactie op mijn bericht, dat zei het zelfde als mij mee gemaakt had, een paar maanden terug. En dat zij naar Quint relatietherapie is gegaan, samen met haar man. En dat was een super idee schreef zij. Het gaat, nu, na 5 sessies een heel stuk beter. De liefde is terug en we hebben steeds minder ruzie, schreef Mariskax25. Ik besloot de website te bekijken van Quint relatietherapie, en er stond super veel goede en belangrijke informatie op. Ik besloot op te bellen en kon al die week op kennismakingssessie komen, samen met mijn man.

Eigen ervaring met relatietherapie

Nu, een paar maanden later, hebben ik en mijn man er al een aantal sessies opzitten. En het gaat weer goed tussen ons. Natuurlijk zijn er nog steeds wel wat strubbelingen en kleine ruzies, maar dat is al een stuk minder als voorheen. Zoek jij ook hulp? Kijk eens op quintrelatietherapie.nl