INSIG
Dienstverlening

Ideeën afscheid collega

Laatst zocht ik een cadeau voor afscheid collega. Ik ben namelijk op zoek naar een afscheidscadeau voor een collega van mij die helaas weg gaat bij dit bedrijf, om ergens anders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Samen met een groepje collega’s hebben wij namelijk besloten dat we heel graag iets origineels willen geven. Zij werkt hier inmiddels al flink wat jaren op deze afdeling. En dus heeft iedereen een heel goede band met haar opgebouwd. Maar omdat wij allemaal nog niet eerder zo’n soort afscheidscadeau aan iemand hebben gegeven, zijn we op het internet gaan zoeken naar leuke ideeën en om inspiratie op te doen.

Jilster afscheid collega

We zijn gaan Googelen op afscheid collega en kwamen al gauw de website van Jilster tegen. Daar lazen wij dat je je eigen tijdschrift kunt opwerpen. En dat dat natuurlijk hartstikke leuk is voor onder andere een afscheidscadeau voor een collega. En de andere collega’s waarmee wij dit organiseren raakten ook direct enthousiast van dit idee! Daarom zijn wij dan ook direct aan de slag gegaan met het ontwerpen. Dat beviel ons direct allemaal heel erg goed. Ook leek het helemaal niet zo lastig te zijn. Vervolgens zijn wij begonnen met het schrijven van de teksten. In ieder geval een algemeen stuk. Ook over de loopbaan van onze afscheid nemende collega. Vervolgens krijgt iedere collega de kans om op een pagina in het tijdschrift een eigen persoonlijke tekst voor haar schrijven. Een verhaal wat zij samen hebben meegemaakt en voorlopig in ieder geval niet meer zullen vergeten. Al snel kwamen die verhalen binnen druppelen. Inclusief heel leuke foto’s!

Die hebben wij dan ook allemaal geplaatst. En nadat het ontwerp ook af was hebben we meerdere exemplaren besteld en laten drukken. Natuurlijk voor onze afscheid collega een. Maar ook voor onszelf. Een leuk aandenken aan haar!