INSIG
Image default
Vakantie

Weekendje weg met de kids

Natuurlijk zou je het liefste elke dag samen met de kinderen de dag bespreken bij een kop thee. Of samen spelen, sporten en ravotten. En ’s avonds wil je ze een verhaaltje voorlezen. Maar helaas, het moderne leven is jachtig en druk. Daardoor lukt het misschien niet altijd om de kinderen zoveel aandacht te geven als je zou willen. Gelukkig hoeft je ook niet elke dag uren voor ze vrij te maken. Met kleine momenten kun je ze ook laten merken hoe belangrijk ze voor je zijn.

Toch is het belangrijk dat je af en toe echt tijd voor elkaar vrijmaakt. Ga lekker een weekendje weg met de kids. Laat de tablet thuis, zet de telefoon op stil en geniet. Na zo’n weekendje weg met de kinderen is iedereen weer blij en is de batterij weer opgeladen.

Blije kindergezichtjes

Geen gezin is hetzelfde. Maar één ding hebben alle gezinnen met elkaar gemeen. Als de kinderen het leuk hebben, heeft iedereen het leuk. Zo’n blij kinderkoppie, daar word je toch vrolijk van? Dus zoek je mooie kindvriendelijke glamping. Eentje waar niet alleen de luxe kampeeraccommodatie van topniveau is, maar ook extra voorzieningen zijn voor ouders met jonge kinderen. Veel glampings bieden extra’s zoals een kinderbedje en een kinderstoel in het restaurant. Dat scheelt weer een hoop gezeul.

Minstens zo belangrijk als de accommodatie is wat er te beleven valt. Een speeltuin en zwembad zijn onmisbaar en ook het animatieteam maakt het weekendje weg met de kids een stuk leuker.

Zijn we er al?

Het zal geen nieuws voor je zijn dat een lange autorit voor kinderen enorm saai en vervelend is. Kies voor een weekendje weg met de kids op een Nederlandse glamping, zodat je niet lang onderweg bent. Zodra ze beginnen met “Zijn we er al”, heb jij je antwoord klaar: “Ja, daar is het al, zie je?”.

Trouwens, niet alleen de reistijd is kort, ook het boeken van jullie weekendje weg is in korte tijd gedaan. Ga naar www.glampings.com en reserveer jullie verblijf.