INSIG
Auto's en Motoren

Schaf nieuwe onderdelen aan voor uw prachtige Traction Avant

Er bestaan maar weinig oldtimers die zo klassiek zijn als de alom bekende Citroën Traction Avant. Deze karakteristieke auto is op veel manieren de voorloper van de moderne auto, iets wat blijkt uit de vele beschikbare onderdelen vandaag de dag. Als de eerste in serie geproduceerde auto van Citroën met voorwielaandrijving zijn deze namelijk in overvloed gemaakt. De grote hoeveelheid onderdelen zorgt ervoor dat deze wagen ook vandaag de dag ook nog veelvuldig gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als trouwauto.

Een Traction Avant in topstaat houden

Onderdelen voor uw Traction Avant kopen met het Parts Industries-keurmerk doet u bij José Franssen. Dit keurmerk biedt u de garantie dat de bouwkwaliteit van de onderdelen met de originele onderdelen vergelijkbaar is zodat de effectiviteit van de onderdelen altijd gewaarborgd blijft. Hiervoor toetst men op criteria zoals onder andere de pasvorm, het materiaal en de bescherming die het onderdeel biedt. Moderne innovaties worden uiteraard wel verwerkt om de onderdelen te verbeteren en te verduurzamen voor de moderne rijervaring. In de webshop van dit bedrijf vindt u vele onderdelen voor uw Citroën Traction Avant. Zo bieden zij luchtfilters, banden en een uitlaat, alle gemoderniseerd met de laatste innovaties om volledig mee te gaan in het rijden van nu. Het luchtfilter van uw Citroën TA moet zeker frequent worden bekeken. Een goed onderhouden luchtfilter zorgt ervoor dat de motor van uw oldtimer gezond blijft door het toedienen van het juiste brandstofmengsel. Zo blijft uw Traction Avant prima rijden en beleeft u er nog jarenlang plezier aan!

Bekijk direct het assortiment online

Een klassieke Citroën van nieuwe onderdelen voorzien, is een echte droom voor iedere autofanaat die deze klassieker in zijn of haar bezit heeft. Bezoek direct de online shop van José Franssen om het brede scala aan opties te doorlopen. Zij bieden meer dan enkel onderdelen voor de Traction Avant. Ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY kunnen zij een perfect vervangend onderdeel regelen. Bij José Franssen koopt u altijd kwaliteitsmaterialen voor auto-onderhoud voor een scherpe prijs. Uw historische Citroën oldtimer blijft dankzij hun onderdelen zo lang mogelijk op de weg. Ideaal toch?