INSIG
Dienstverlening

Beter in balans dankzij Shiatsu

Het effect dat Shiatsu therapie kan hebben op uw gezondheid moet niet onderschat worden. Dit is een lichaamstherapie die gebaseerd is op de wijsheden van de oude Chinese wetenschap. Net zoals het Boeddhisme al eeuwen voorliep op ons, zo was ook de oude Chinese wetenschap zijn tijd ver vooruit. Wetenschappers uit die tijd stelden dat er energiebanen genaamd meridianen door ons lijf liepen. Als deze uit balans waren, kon dat leiden tot problemen. Als u niet goed in uw vel zit, kunnen er klachten ontstaan. Als u al last had van specifieke klachten kunnen deze erger worden. Natuurlijk heeft dit te maken met uw klacht of aandoening, maar ook de energie in uw lijf kan een rol van betekenis spelen. Als deze uit balans is, kan dit klachten verergeren. Shiatsu therapie kan een belangrijke rol spelen bij het herstellen van de balans.

Hoe werkt Shiatsu therapie precies?

De energie binnen je lijf stroomt dus dankzij de meridianen. Als er één of meerdere uit balans zijn, zijn alle meridianen uit balans. Deze balans kan hersteld worden middels Shiatsu therapie. Middels een massage wordt er druk uitgeoefend op de meridianen. Hierdoor kan de energie optimaler stromen en wordt de balans in uw lichaam weer hersteld. Dit effect zult u meteen voelen. Zo kan dit een positief effect hebben op mentale klachten. Al na één sessie voelt u de stress weg ebben. Maar ook voor fysieke klachten en aandoeningen kunnen de gevolgen positief zijn. U voelt uzelf over het algeheel beter in balans.

Waar kan ik deze therapie ondergaan?

Als we mensen die Shiatsu therapie ondergaan hebben moeten geloven, is er één therapeut die er bovenuit springt op dit gebied: Maria van der Sar in Noord-Brabant. Met veel compassie en expertise voert zij deze therapie uit, waarbij klanten zich na één sessie al een stuk beter voelen. Ook op de lange termijn zijn de gevolgen positief.

https://www.mariavandersar.nl/