INSIG
Image default
Zakelijk

Online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden

Het online marketing bureau belgie kan je helpen bij het bereiken van een goede positie in de zoekmachine. Ruim 94% van de zoekopdrachten in Nederland wordt gedaan via Google. Het voordeel van uitbesteden is dat je veel vrije tijd overhoudt. Deze tijd kun je aan jezelf besteden, maar ook kun je dit gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Gemiddeld gezien zijn mensen al snel 20 uur of meer per week bezig met marketing wanneer zij dit zelf doen. 

Echter als je dit uitbesteed ben je onderaan de streep een stuk goedkoper uit. Want in principe moeten jouw uren ook betaald worden als ondernemer. Marketing is bij de meeste bedrijven al beschikbaar vanaf 200 euro per maand. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kan dit bedrag oplopen. Ga altijd goed in gesprek met de specialisten, want vaak geven zij al gratis tips weg die je meteen kunt toepassen. Daarnaast is het ook een investering in de toekomst zodat jouw bedrijf beter vindbaar wordt. Op deze manier kun jij gaan ondernemen en doen de marketing specialisten de rest.

Linkbuilding met incontent links

Linkbuilding met startpagina of partnerlinks levert vaak niet veel op, maar het kost toch veel geld. Dit kun je beter investeren in Betaalde blogs plaatsen. De zogenaamde blogs op andere websites geven niet alleen meer waarde door, maar ook komen er vaak meer bezoekers bij je terecht. Daarnaast geef je deze links veel informatie mee en dat zien zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo graag. Deze extra waarde zorgt weer voor een hogere positie in de zoekmachine en dat is wat je nodig hebt om te kunnen groeien. 

Het is ook belangrijk om een natuurlijk link/blog patroon voort te zetten. Als dit niet natuurlijk gebeurd dan ga je al snel merken dat je in waarde gaat zakken. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven linkbuilding uitbesteden. Als er meer bestellingen komen heb je minder tijd en daardoor wordt het vaak vergeten. Echter kan het zomaar weer een paar maanden duren voordat je de goede positie weer terug verdiend. Onderaan de streep levert je het dus meer op door dit uit te besteden.