INSIG
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gratis Google ADS advies

Gratis Google ADS advies

Veel bedrijven bieden een Gratis Google Adwords offerte. Het grootste voordeel van Google ADS uitbesteden is dat je niet zomaar geld weggegooid. De ervaren marketeers weten precies hoe zij de campagnes effectief voor je kunnen inzetten. Meten is weten en dit doen ze dan ook regelmatig voor je. Bij Google ADS betaal je enkel voor een klik. Een klant moet dus echt geklikt hebben op de URL van de advertentie voordat je gaat betalen. Echter is er ook veel concurrentie omdat deze methode al meer als 20 jaar bestaat. Het is voor een leek niet te doen om precies de juiste woorden te vinden, maar ook rekening te houden met alle technische details.

Met Google Adwords kun je een stuk gerichter adverteren als dat je doet bij een advertentie in de krant. Je kunt namelijk kiezen voor welk geslacht je een advertentie wil maken. Daarnaast kun je ook aangeven welke doelgroep dit te zien krijgt. Je kunt dus zelfs een leeftijdsgrens instellen zodat je geen onnodige kosten maakt aan mensen die toch niets willen kopen.

SEO optimalisatie uitbesteden

Wij zijn tevens ook een SEO adviesbureau. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie als je het vertaald naar het Nederlands. Hierbij komen veel technische aspecten kijken, waar een onervaren iemand vaak geen kennis heeft. Denk bijvoorbeeld aan de metagegevens die aan een pagina worden gegeven. Dit is wat je ziet als je een zoekopdracht in de zoekmachine plaatst. Daarnaast is het ook belangrijk om ALT tags te geven aan de afbeeldingen. Steeds meer mensen zoeken namelijk via Google Afbeeldingen omdat ze zo kunnen zien wat ze daadwerkelijk gaan kopen. Uiteindelijk gebruik je de zoekwoorden dus niet alleen voor de website of webshop, maar ook voor de afbeeldingen en video’s.

Een hogere positie in de zoekmachine bereiken

Vandaag de dag is een hogere positie in de zoekmachine onmisbaar als je succes wil bereiken met je bedrijf. Dit kun je bereiken door zoekwoorden te gebruiken op je website, maar ook moet je aan linkbuilding doen. Linkbuilding is iets waarin wij je ook ontzorgen, want daarbij komt veel kijken. Er zijn veel sites met een SPAM score die dit ook aan jou website kunnen geven. In het begin zul je een waarschuwing krijgen, maar later kan het zomaar zijn dat je zelfs helemaal uit de zoekmachine wordt verwijderd. Met enkele foutjes kun je dus je hele reputatie om zeep helpen en dat risico moet je niet willen nemen. Dan kun je beter wat langzamer groeien met kwaliteit links als dat je snel groeit en uiteindelijk als verpest. Linkbuilding is al mogelijk vanaf €99,- per maand.