INSIG
Verbouwen

Met deze specialist laat u aantrekkelijk geprijsde én hoogwaardige dakleien leggen

Denkt u eraan om stijlvol leisteen als dakbedekking voor uw woning of pand te gebruiken? Met de kunstlei van Ikking Group, die wordt vervaardig met kalksteen en polypropyleen, creëert u net zo’n prachtig dak als met traditioneel leisteen. Daarnaast biedt het alternatief van deze specialist betere specificaties en ook nog eens extra functionaliteiten. Zo zijn ze onder andere geschikt om te leggen op een hellend dak, wat niet het geval is wanneer u de traditionele dakleien gebruikt. Een kunstlei biedt u nog vele andere voordelen, lees snel verder en ontdek het zelf!

Alle voordelen voor uw woning of pand op een rij

Het aanbod dat Ikking Group aanbiedt bestaat onder andere uit de hoogwaardige merken BTL en Tapco Classic. Met deze kunstleien kiest u voor een dak dat jarenlang optimale bescherming biedt. Zo zijn beide soorten leien voorzien van klasse vier hagelinslag-classificatie, klasse A-brandpreventie en zijn ze bestand tegen een windsnelheid van wel 177 kilometer per uur. Bovendien is het leggen van deze dakleien ontzettend arbeidsvriendelijk. Het product is namelijk tachtig procent lichter dan traditioneel leisteen (0,65 kilogram per stuk, oftewel 12,35 kilogram per vierkante meter). Bovendien is het enige gereedschap wat u of uw medewerkers nodig hebben een hamer of spijkerpistool. Beide soorten zijn overigens beschikbaar in meerdere kleursamenstellingen – van Stone Black tot Plum en van Brick Red tot Sage Green – en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Ga voor de meest duurzame optie

Wilt u de verbeterde prestaties en functionaliteiten ten opzichte van authentiek leisteen zelf ontdekken? Bekijk dan direct het aanbod op de website van Ikking Group. Door dakleien te leggen van deze aanbieder kiest u voor de meest duurzame en milieuvriendelijke optie. Heeft u vragen over de producten van dit bedrijf? Dan neemt u eenvoudig contact met de medewerkers op door het contactformulier op de website in te vullen. Direct bellen of e-mailen is ook mogelijk.

https://ikking.com/