INSIG
Verbouwen

Maatwerk dakkapel

Een maatwerk dakkapel als afwerking van je dak – dat is altijd een goed idee. Een dakkapel is op zich al een slimme investering (mede doordat het zorgt voor meer lichtinval, extra woonruimte en het de waarde van je woning meteen doet stijgen), maar een maatwerk model biedt nog wat extra voordelen!

Enkele belangrijke voordelen van een maatwerk dakkapel

  • Een dakkapel die op maat is gemaakt, heeft nog zoveel meer te bieden dan een standaard model. Zo ben je ten eerste zeker dat de dakkapel perfect in je dak past, waardoor de werken sneller af zullen zijn en het resultaat des te mooier. Een specialist zal immers op voorhand de nodige afmetingen doen voor het installeren van de dakkapel, waardoor er minder aanpassingen gedaan moeten worden.
  • Een ander voordeel is dat je voor een groot deel zelf kan kiezen hoe de dakkapel eruit zal zien, afhankelijk van de huidige stijl van je dak en interieur. Niets zo aangenaam als een dakkapel die qua look en feel perfect bij de woning past. Een andere belangrijke factor waar je een beter zicht op hebt bij een maatwerk dakkapel, is de prijs. Een professional kan je binnen jouw budget alle mogelijkheden bieden, zodat je er financieel niet door in de put zit.
  • Ten slotte bestaan er talloze mogelijkheden als je op zoek bent naar een dakkapel voor je woning. Van een kapel met enkel raam tot een dubbele dakkapel, een nokverhoging of een dakkapel met extra balkon, alles kan. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je op voorhand met de specialist bespreekt welke opties geschikt zijn voor jouw situatie en de beschikbare ruimte.

    Vertrouwen op een specialist is een must als je een dakkapel op maat wilt bouwen. Neem contact op met www.bm-daktechniek.nl voor meer informatie en een offerte!