INSIG
Image default
Dienstverlening

De diverse diensten van een makelaar van dit kantoor in Hilversum

Zoekt u naar een makelaar in de regio Hilversum die u met succes kan begeleiden naar en door het aankoopproces van uw nieuwe woning? Of wilt u vastgoed laten taxeren door een ervaren makelaar uit dezelfde regio? Dan is Dorenbos | Rasch Makelaars dé makelaar in Hilversum die u nodig heeft. Hier kunt u rekenen op een makelaar met een betrouwbare reputatie die u te allen tijde objectief en vanuit een onafhankelijke positie advies geeft. Dankzij de uitstekende dienstverlening die aangeboden wordt vanuit dit makelaarskantoor, vindt u zeker een nieuwe woning die bij u past. U wordt tevens uitstekend bijgestaan in de verkoop van uw woning. Wanneer u uw wensen doorgeeft aan een makelaar van Dorenbos | Rasch Makelaars in Hilversum, rekent u op een persoonlijke aanpak en een volledige ontzorging. Dat is natuurlijk precies wat u nodig heeft wanneer u een makelaar inschakelt!

Een aankoop- of verkoopmakelaar waar u op kunt bouwen

Dorenbos | Rasch Makelaars zorgt er altijd voor dat er een ruim aanbod aan woningen beschikbaar is voor toekomstige kopers. Zo vindt u zeker een huis waar u al die tijd al van droomde. Wanneer u geïnteresseerd bent in een huis nadat u de bezichtiging heeft doorlopen, helpt een makelaar bij de onderhandeling over de prijs. U wilt natuurlijk dat dit op een betrouwbare wijze gebeurt. Dit weten de makelaars van Dorenbos | Rasch Makelaars als geen ander. Ook wanneer u uw woning wilt verkopen, vertrouwt u op een professioneel onderhandelingsproces. Het is immers in de meeste gevallen van belang dat dit zo snel mogelijk en tegen de beste prijs wordt afgerond. Door uw huis onder de aandacht te brengen en bezichtigingen te regelen, werkt deze makelaar uit Hilversum effectief naar het resultaat dat u voor ogen heeft.

Laat uw taxatie uitvoeren

Om zeker te weten dat u niet te veel betaalt, is er een taxatie nodig van de woning die u op het oog heeft. Een taxatie is eveneens van belang om in aanmerking te komen voor de Nationale Hypotheek Garantie. Een makelaar van Dorenbos | Rasch Makelaars uit Hilversum stelt graag de marktwaarde vast en stelt een helder en betrouwbaar rapport op.