INSIG
Bedrijven

Iets aan je lichaam laten veranderen

Een plastische ingreep kan het leven van een persoon drastisch veranderen, daarom is het belangrijk dat de persoon weet wat hij of zij op de hals haalt als er een dergelijke operatie wordt uitgevoerd. Men moet zich realiseren dat niet alleen het lichaam zal veranderen maar ook de houding, men wordt vaak zelfverzekerder van een dergelijke ingreep. Het is dan ook aan de arts de taak dat hij of zij de patiënt zo goed mogelijk begeleidt en verteld over de operatie en het herstel. Een betere voorbereiding zorgt ervoor dat men de beleving van het herstel beter kan verwerken.

De patiënt weet waarschijnlijk al dat na de operatie het herstel zeer pijnlijk zal zijn. Zij zullen dan ook zware medicatie meekrijgen van de arts. Deze zorgen ervoor dat de patiënt verligt wordt van pijn en dat zij redelijk normaal hun leven kunnen oppakken na een aantal dagen. Een ingrijpende operatie is een borstvergroting, deze operatie wordt uitgevoerd onder volledige narcose en zal dan ook zwaar zijn voor de herstellende patiënt. Een borstvergroting operatie is dan ook geen beslissing die direct genomen dient te worden, de patiënt komt eerst een aantal keer op consult bij de arts. Dan worden de eisen besproken en wordt men zo goed mogelijk geadviseerd over de grootte en andere belangrijke zaken.

Een andere ingreep die ook vaak wordt uitgevoerd is een ooglidcorrectie, deze is dan ook nodig om klachten weg te werken en andere klachten te voorkomen. De operatie is ingrijpend omdat deze rond de ogen wordt uitgevoerd. Maar het verlicht mensen van klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en zichtvermindering. Bovenooglidcorrectie ervaringen zijn er genoeg, men verteld graag hoe goed of soms hoe slecht de operatie is verlopen. Vaak zijn zij zeer tevreden over het eindresultaat en zullen zij de behandeling en kliniek aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen.

http://faceland.nl/