INSIG
Bedrijven

Een uitgebreid assortiment cupcake vormpjes voor jouw feestjes

Bijpassende cupcake vormpjes vind je bij Daily Style. Dit bedrijf in decoratie en toebehoren heeft een enorm groot assortiment in alles wat met feestjes te maken heeft. Bijpassende cupcake vormpjes kunnen natuurlijk niet vergeten worden bij het organiseren van een verjaardagsfeest. Bak je cupcakes met een groene frosting voor je zoon? Dan staan daar groene, multi-kleur of zilveren cupcake vormpjes erg mooi bij. Je kan ze bestellen in twee maten; zeven en elf centimeter. Je kan kleine cupcake vormpjes bestellen voor het kinderfeestje en de grote voor wanneer familie en vrienden langskomen. Naast verjaardagsfeestjes zijn er nog tal aan andere soorten feestjes waarbij bijpassend cupcake vormpjes de puntjes op de ‘i’ zetten.

Mooie roze babyshower versiering

Krijgt je beste vriendin een baby en is het een meisje? Dan kan je haar een babyshower om nooit te vergeten geven met de roze babyshower versiering van Daily Style. Van tafelconfetti tot een teddybeer slinger, alles is te vinden in het assortiment van deze specialist. Perfecte roze babyshower versiering is een ballonnenboog set in roségoud met een roze honeycomp papfles als aanvullende versiering. Op de tafel kan je bijvoorbeeld voor iedere stoel een roze cupcake vormpje neerzetten met de lekkerste cupcake die ze ooit geproefd hebben. Voor de aanstaande moeder is er natuurlijk ook versiering speciaal voor haar. Een diadeem met ‘mother to be’ maakt het totaalplaatje helemaal af.

Decoratie voor andere feestjes

Naast roze babyshower versiering en bijpassende cupcake vormpjes vind je bij Daily Style nog veel meer versieringen voor elk mogelijk feestje. Het assortiment zit vol met kleurthema’s, ballonnen, wegwerpservies en andere versieringen. Heeft je kind met zijn of haar team een belangrijke wedstrijd gewonnen en geeft de club een feestje in het clubhuis? Geen probleem! Ballonnen, cupcake vormpjes, slingers en confetti. Alles om het een onvergetelijk feestje te maken vind je bij Daily Style. Bezoek de website of de winkel en vindt alles wat je nodig hebt aan versieringen.