INSIG
Bedrijven

Een shisha lounge in eigen huis?

Als u het woord shisha voorbij ziet komen in het nieuws is het meestal in de negatieve zin. Vaak doet dat zich voor als een negatieve gebeurtenis zich voordoet wat betreft een shisha lounge. Omdat het een plek is waar mensen samen komen kan het natuurlijk gebeuren dat er een incident voorkomt. Echter is in het algemeen shisha roken een vrij passieve bezigheid, waar geen agressiviteit aan te pas komt.

 

Als u geen voorstander bent van shisha lounges maar toch een shisha wilt roken kunt u ook zelf een shisha kopen. Hierdoor kunt u wel shisha roken maar hoeft u niet per se naar een lounge. Dit scheelt op lange termijn geld en kunt u de waterpijp gebruiken wanneer het u uitkomt. Het is wel lastig de beste shisha uit te zoeken

 

Toch heeft een shisha lounge een bepaalde ambiance die moeilijk na te maken. Er hangt een moeilijk te omschrijven sfeer die men dus wel mist wanneer je je eigen shisha aanschaft. Daarom hebben we enkele tips hoe u de shisha lounge ambiance in huis haalt.

 

Vaak is zijn er verschillende kleuren led lichten in een shisha lounge. Deze lichten kunt u ook makkelijk zelf in huis halen. U kunt een strip aanschaffen met een controller waar u zonder moeite de kleuren naar eigen wens kunt instellen. Er is dan direct een luxe sfeer in huis zonder veel geld uit te geven.

 

Daarnaast is er vaak muziek in een shisha lounge. Tijdens het rondkijken op Spotify kwam ik tot mijn verbazing dat er een Shisha lounga afspeellijst is. In deze lijst zitten onder andere nummers van Josylvio, future en drake. Hierdoor bent u weer een stapje dichterbij de shisha lounge sfeer in huis. U kunt de afspeellijst aanzetten terwijl u gebruik maakt van de Shisha.

 

Tot slot worden er in de lounges vaak drankjes geserveerd. U kunt mooie glazen aanschaffen en deze vullen met ijsblokjes en uw favoriete drank. Hierdoor lijkt het net alsof u in een horecagelegenheid bent. Al met al kunt u dus prima de shisha lounge ervaring in huis halen.

https://premium-hookahs.nl/