INSIG
Image default
Eten en drinken

De kraan van de toekomst: De kokend water kraan! Welke opties heb ik?

De kokend water kraan is enorm populair en tegenwoordig onmisbaar in elke keuken. Van snel een kopje thee tot snel een maaltijd op tafel, de kokend water kraan rekent af met wachten op kokend water. Maar als je een kokend water kraan wil, welke opties heb je dan? De keuze uit merken is enorm en bij de keukenboer vind je voornamelijk de top merken, echter zijn er voor jou nog genoeg andere merken waaruit je kan kiezen.

De bekendste kokend water kranen

Wanneer je bij een keukenboer komt of op internet zoekt kom je al snel uit bij de grotere merken kokend water kranen. Quooker is als marktleider het bekendste merk kokend water kranen. Hierdoor is een kokend water kraan in de volksmond ook al snel een Quooker, maar Quooker is niet de enige. Als andere grote speler in de markt kun je kijken naar het bekende merk Grohe, welke ook een aanzienlijke marktpositie heeft.

De merken in de middenklasse
De kranen van Grohe en Quooker zijn de bekendste en vallen dan ook in de hogere prijsklasse. Toch heb je ook veel merken de aanzienlijk beter zijn geprijsd en ook een hoogwaardige service en kwaliteit bieden. Voor deze merken kun je denken aan de merken Selsiuz, Hotto en FlexTap. Wil je meer informatie over deze kokend water kranen klik dan hier.

De goedkoopste kokend water kranen

Onder in de markt heb je dan ook nog de goedkoopste merken kokend water kranen. Bijvoorbeeld het merk Howat, Ace of de kokend water kranen van de Albert Hein. Of deze kranen een gepaste keuze zijn voor in jouw keuken is een keuze die iedereen zelf moet maken.