INSIG
Image default
Huishoudelijk

Hoe krijg je sportkleding weer lekker fris

 

Hoe krijg je sportkleding weer lekker fris

 

Wat is er fijner dan een aantal keren in de week lekker te sporten. Buiten in de buitenlucht of in de sportschool. Je krijgt er weer energie van en het houd je lichaam lekker fit.

 

Het enige nadeel is vaak de muffe sportkleding die je weer meeneemt naar huis. En hoe krijg je die sportkleding toch weer lekker fris? Wasparfum is de oplossing!

 

Wasparfum

Door wasparfum toe te voegen aan je wasmachine zul je ontdekken dat jouw sportkleding weer overheerlijk ruikt zonder muffe oude zweetluchtjes.

Hoe werkt het? Je gebruikt gewoon jouw reguliere wasmiddel, maar in het wasverzachter bakje voeg je een beetje wasparfum toe. De wasparfum zal aan het wasgoed gaan hechten door de etherische oliën. Zonder dat het wasgoed vet word, wat namelijk wel gebeurt door de meeste wasverzachters.

 

Horomia Wasparfum

In de webshop van Wasparfum Online vind je de collectie van Horomia wasparfum. Een uitgebreide collectie Italiaanse wasparfum in maar liefst 16 verschillende overheerlijke geuren.

Uit deze 16 geuren is er voor een ieder een gewenste geur te verkrijgen. De geuren zijn onder andere gebaseerd op bloemengeuren zoals bijvoorbeeld lavendel, pioen, jasmijn, lotusbloem. Maar ook vind je in de samenstellingen elementen van cederhout, anijs, perzik of vanille.

Wil je ontdekken welke geur het beste bij je past? Dan begin je eerst met een proefpakket. Hiermee kun je zelf uitproberen welke geur jouw favoriet is geworden.

 

De wasparfums bestel je gemakkelijk in de webshop en word razendsnel en zorgvuldig verstuurd. Zo kun je snel beginnen met het goed verzorgen van jouw sportkleding.

 

 

https://www.wasparfumonline.nl