INSIG
Image default
Bedrijven

Buitenverlichting kerst

Buitenverlichting is niet meer te missen tijdens de kerst. Het is de perfecte manier om je huis of tuin sfeervol te verlichten. Het assortiment aan buitenverlichting voor kerst is enorm groot, waardoor de keuze best lastig is. Daarbij kan je met kerstverlichting verschillende soorten manieren van verlichting goed combineren. Het is wel belangrijk dat jouw buitenverlichting van goede kwaliteit is. De verlichting moet tegen een stootje kunnen en waterdicht zijn. Kijk daarom van tevoren goed waar je de verlichting voor nodig hebt.

LED kaarsen

LED kaarsen kunnen voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door de bewegende vlam zijn de kaarsen niet van echte kaarsen te onderscheiden. Meer voordelen van LED kaarsen zijn:

  • Veiligheid: Zo kan je je kinderen en huisdieren zonder zorgen in de buurt van de LED kaarsen laten rondlopen.

  • Duurzamer: LED kaarsen branden een stuk langer dan echte kaarsen, wat je weer tijd en geld scheelt.

  • Geen rommel: Echte kaarsen druipen kaarsvet wat voor rommel kan zorgen. Met LED kaarsen heb je daar gelukkig geen last!

  • Timer: LED kaarsen zijn voorzien van een timerfunctie, waardoor je gemakkelijk kan instellen wanneer ze wel of niet aan moeten staan. 

  • Afstandsbediening: Door middel van de afstandsbediening kan je eenvoudig op afstand de kaarsen aan en uit zetten.

Het is dus zeer voordelig om LED kaarsen in huis te hebben. Bovendien is dit type kaars in verschillende hoogtes en maten verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de chique diner kaarsen of de losse led kaarsen die jouw avondje op de bank nóg knusser maken. Of ga aan de slag met het maken van een kaarsenplateau. Met onze kaarsensets is dat nu nog makkelijker. Zo hoef je geen kaarsvet weg te schrapen, maar geniet je wel van sfeervolle verlichting.