INSIG
Image default
Electronica en Computers

Bestel een Canon PFI 1700 cartridge met hoge prestaties

Wanneer je wilt besparen op je printkosten, maar niet in wilt leveren op de kwaliteit, vind je bij Plotterinkshop precies wat je zoekt. Deze aanbieder is namelijk gespecialiseerd in refurbished inktpatronen die volgens de kwaliteitsnormen en ISO-standaarden opnieuw worden gefabriceerd. De originele cartridge, zoals de Canon PFI 1700, wordt uit elkaar gehaald, schoongemaakt en gerepareerd. Bepaalde onderdelen worden vervangen, de cartridge krijgt een chip en wordt bijgevuld met inkt die qua samenstelling overeenkomt met de originele inkt. Het resultaat is een ontzettend betaalbaar inktpatroon dat goed is voor je organisatie én onze aarde.

Deze cartridge is geschikt voor verschillende Canonprinters

Plotterinkshop heeft een klein, maar hoogwaardig aanbod aan inktpatronen voor jouw grootformaat Canonprinter. Een van deze inktpatronen is de Canon PFI 1700 cartridge, die geschikt is voor verschillende typen iPF Pro-printers, namelijk de 2000, 2100, 4000, 4100, 6000 en 6100. De cartridge is beschikbaar in alle kleuren die je nodig hebt voor jouw plotter, tegen een betaalbaar tarief. Door het reviseren van de patronen ben je bij deze specialist véél goedkoper uit dan bij de concurrentie! Het gebruik van de cartridge is ook erg eenvoudig: je klikt deze in de printer en je kunt direct al je belangrijke documenten printen (plug-and-print). Daarnaast:

  • Is het spoelen van je printer niet noodzakelijk na vervangen van het inktpatroon.
  • Kun je de Canon PFI 1700 cartridge gebruiken in combinatie met de originele inktpatronen.
  • Heeft de refurbished cartridge geen invloed op de kwaliteit van je document, aangezien deze volledig OEM-matched is.

Filter op jouw voorkeuren en vind je ideale cartridge

Op de website van Plotterinkshop kun je ook de andere cartridges die beschikbaar zijn voor Canonprinters bekijken. Je doet dit door eenvoudig te filteren op jouw type plotter. Mocht je vragen hebben over de refurbished inktpatronen of over het bestelproces, dan kun je altijd contact opnemen met de deskundige medewerkers van deze aanbieder.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl