INSIG
Image default
Woningen

Woning verhuren aan expats in Amsterdam met professionele hulp

Bent u van plan uw woning te gaan verhuren aan expats in de regio Amsterdam? Dan doet u er verstandig aan om een professional in de arm te nemen die betrouwbaar is en u van professioneel advies kan voorzien. Haagen & Partners kent de verhuurmarkt in Amsterdam en de omliggende gemeenten als geen ander. Deze verhuurmakelaar is gespecialiseerd in zowel het adviseren als het bemiddelen bij het verhuren aan expats in Amsterdam. Met de hulp van de ervaren experts uit het team krijgt u antwoord op al uw vragen, en heeft u binnen de kortste keren een huurder voor uw woning gevonden.

Professionele verhuurmakelaar

Al sinds 1993 is Haagen & Partners bezig met de verhuur van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omgeving. In deze periode heeft deze toonaangevende verhuurmakelaar niet alleen een berg aan ervaring, maar ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. Bovendien is deze expert aangesloten bij brancheorganisatie VVA, dus u kunt rekenen op hoge kwaliteitsdiensten. Als u een appartement of huis wilt verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken, wordt dat op de website aangeboden, waarna u snel een huurder vindt. Vervolgens is er een contactpersoon die voor u de vragen en problemen van de huurder afhandelt, en ervoor zorgt dat noodzakelijk onderhoud gepleegd wordt. Als u bepaalde zaken liever zelf doet, is dat uiteraard geen enkel probleem.

Waarom aan expats verhuren?

Het verhuren aan expats is aantrekkelijk omdat het gaat om internationale werknemers die door een organisatie naar Nederland zijn gestuurd, of door een Nederlands bedrijf zijn ingehuurd. Ze hebben dus op de korte termijn een woning nodig. Bovendien zijn expats betrouwbare huurders omdat ze veelal hoogopgeleid zijn, een verzorgde woning zoeken en een degelijk salaris hebben. Als u wilt weten wat de mogelijkheden voor u zijn om te verhuren aan expats in Amsterdam, neem dan gerust contact op met een expert om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

https://haagen-partners.nl/